A Panthers nyeretlen maradt az előszezonban

   

A játéknapig szintén győzelem nélkül álló Colorado nem maradt ilyen szégyenben, a Los Angeles legyőzésével megszerezte első két pontját.

A Panthersnek a floridai rangadó volt az utolsó mérkőzése az előszezonban és sima 4-1-es vereséget szenvedett az állami riválisától. A Bolts mind a négy találatát más-más játékos szerezte, ám ki kell emelni az új szerzeményt, Anton Stralmant, aki hátvéd létére a harmadik gólját szerezte.

A Florida mellett a Colorado volt az egyetlen nyeretlen csapat, ám a denveri alakulat az utolsó játéknapon megszerezte első győzelmét. Az Avs kétgólos hátrányt ledolgozva, büntetőlövések után verte a bajnok Los Angelest, a rávezetések során Nathan MacKinnon szerezte a mindent eldöntő találatot.

Hudson parti csatát rendeztek New Jerseyben, ahol a Devils a Rangerst fogadta. A vendéglátóknál Cory Schneider 20 lövést védett, hibátlan teljesítményt nyújtott, így csapata 3-0-ra győzött Parkőrök ellen.

Az előszezon legjobb csapata a Columbus lett, amely nyolcadik meccsén a hetedik győzelmet gyűjtötte be. A Jackets most a Nashville-t múlta felül, 3-2 arányban győzött Szergej Bobrovszkij és Nick Foligno vezetésével. A kapus 45 lövést védett, míg a balszélső duplázott és győztes gólt szerzett.

Az Ottawa úgy tudott nyerni 4-2-re a Bell Centerben, hogy a záró játékrészben három gólt ütött, ebből kettőt az utolsó bő egy percben. 74 másodperccel a vége előtt David Legwand volt eredményes emberelőnyből, majd kilenc másodperccel a vége előtt Curtis Lazar biztosította be a győzelmet.

A Winnipeg a Calgaryt fogadta és egygólos hátrányból győzött 4-1-re. A Jets legjobbja Evander Kane és Ondrej Pavelec voltak, előbbi egy-egy gólt és gólpasszt szerzett, utóbbi pedig jobb, mint 94%-os hatékonysággal védett.

Fordulatos meccset játszottak az Xcel Energy Centerben ahol a Wild fogadta a Bluest. A Minnesota és a St. Louis is egyaránt két-két alkalommal szerzett vezetést a rendes játékidőben, ami 4-4-es döntetlennel zárult. Jöhetett a ráadás, amit Mikko Koivu gólja el döntött el a dudaszó előtt 32 másodperccel.

A hosszabbítás döntött Kaliforniában is, ahol a Ducks és a Sharks csapott össze. Hatvan perc után 1-1-re álltak a csapatok, jöhetett az ötperces ráadás, amit Corey Perry döntött el, miután kihasználta Matt Nieto kiállítását.

A nap harmadik kanadai találkozóját Vancouverben rendezték, ahol az Oilers lépett fel. A Canucks már a negyedik perc közepén két góllal vezetett, ez pedig döntő volt a mérkőzés szempontjából. Az Edmonton hiába üldözte ellenfelét, a vége 3-2-es hazai siker lett, amiből Henrik Sedin két ponttal vette ki a részét.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum