Colorado: hatból semmi

   

Az Avalanche a Florida mellett az egyetlen nyeretlen csapat az idei előszezonban.

A előző szezon meglepetéscsapata, a 112 ponttal a Central-csoportot megnyerő Avalanche továbbra sem találja tavalyi önmagát. Az Avs most a Calgary otthonából távozott lőtt gól nélküli vereséggel. A gólszerzéssel egyébként is hadilábon áll a denveri csapat, hat meccsen mindössze hétszer találtak a kapuba, amivel holtversenyben az utolsó helyen állnak a Pittsburghgel. A Flames kapujában a nyáron igazolt Jonas Hiller 28 védéssel ért shutoutot és továbbra is harcol az első számú kapusposztért Karri Ramövel.

A Los Angeles esélyeshez méltó 4-1-es győzelmet aratott a San José otthonában. A Sharks ugyan másfél perc elteltével megszerezte a vezetést, de a Quick, Jones kapuspáros a fennmaradó időben lehúzta a rolót. A két hálóőrhöz Justin Williams tudott felnőni, a balszélső három gólból vette ki a részét, kétszer előkészítőként.

A Wells Fargo Centerben 4-2-re győzött a Flyers a Rangers ellen, ezzel visszavágott az előző napi 6-3-as vereségért. A hazaiak legjobbja a Wayne Simmonds, Matt Read kettős volt, akik összesen öt ponttal járultak hozzá a győzelemhez.

Meglepetésre győzni tudott az Islanders a Boston otthonában. A New York-iak még visszaengedték a Bruinst 1-3-ról, ám a az utolsó négy percben még két gólt szerezve behúzták a kettő pontot. Az Islanders legobbja az egyaránt egy plusz eggyel záró Kyle Okposo, Cal Clutterbuck páros volt.

Öt mérkőzés után megvan a Blues első győzelme, a kékek a Carolinát győzték le 3-1 arányban. A győzelmet alig több mint kettő perccel a vége előtt Vlagyimir Taraszenko biztosította be, aki már a negyedik gólját jegyezte az előszezonban és ezzel holtversenyben vezeti a góllövőlistát.

Ondrej Pavelec volt a nyerőember Winnipegben, ahol a Jets 2-1-re verte a Senatorst. A hazaiak kapusa összesen 25 lövést hárított, mellette pedig Nikolaj Ehlerst kell kiemelni. Az idei draft kilencedik választottja, a 18 éves dán balszélső első gólját szerezte az előszezonban, ami győztes találat is volt egyben.

Fölényes győzelmet aratott a Tampa a Dallas otthonában, a Bolts 5-1-re győzött az American Airlines Centerben. A Lightningban Cedric Paquette és Brett Connolly emelkedett ki egy-egy góllal és gólpasszal, míg a másik oldalon Anders Lindback mindössze 84,8%-os védési hatékonysággal zárta az estét.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum