Az Islanders lehet a megmentő

   

A fizetési sapkát túllépő Chicagót és Bostont a New York-iak húzhatják ki a bajból.

Mindkét Original Six-csapat komoly problémával küzd alig több mint egy héttel az NHL-szezon nyitánya előtt. Mind a Hawks, mind a Bruins jelenleg a fizetési sapka felett van.

A Chicago bármikor megválna az akár 3,3 milliót kereső Johnny Oduyától, vagy a 2,2 milliót zsebre rakó Michal Rozsívaltól annak érdekében, hogy a vonal alá kerüljön. Hasonló a helyzet Bostonban is, ahol szabadulnának attól a Johnny Boychuktól, aki szintén 3,3 milliót keres. Az Islanders general managere, Garth Snow elismerte a pletykákat és a két csapat megkeresését, de egyelőre nem nyilatkozott bővebben, de a cserék mellett több szólhat, mint ellene. Az Islesnek több mint 10 milliós helye van, tehát bőven jut a játékosok fizetésére.

A két csapat kényszerhelyzetben van, tehát lépnie kell, az idő szorít, ez pedig a vevő malmára hajtja a vizet, hiszen áron alul juthat hozzá a játékosokhoz. Ráadásul mindhárom hátvédnek jövőre lejár a szerződése, ami tovább csökkenti a költségeket, sőt ha az Islanders nem jut a playoffba, a cserestop előtt még vissza is nyerhet valamit az Isles a befektetett bekkekbe. A képet egyetlen egy dolog rontja csak, Oduyának és Boychuknak van beleszólása az üzletbe, hiszen mindkét játékos NTC-vel rendelkezik.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum