Kornakker Dániel

 

Kornakker Dániel, a Fehérvár juniorválogatott kapusa 6 óra játékidő alatt 1 gólt kapott, 99% feletti mutatóval áll az EBEL U20 kapusok között az élen.

Nagyon erősen indult az idénye, ennyire jól sikerült a nyári felkészülés?

Valóban jó a kezdés, tény, ami tény, de ez a 99,3% nem csak az én teljesítményemet tükrözi, hanem a csapatét is. Vannak meleg helyzetek, amiket meg kell oldanom, de ha kipattanó van, takarítanak és ha kell, backcheckelnek a csatáraink. Szóval összességében ez a csapat érdeme is. A felkészülés pedig nagyon jól sikerült, egész nyáron együtt volt a csapat, minden reggel edzettünk, és most jön ki az eredménye a kemény munkánknak. Még egyszer hangsúlyozom, a munkánknak. Ha a többiek nem tettek volna oda mindent és nem fektették volna bele az időt, akkor most nem lennénk 30-1-es gólátlaggal és 17 ponttal elsők.

Mit kell tennie, hogy a forma megmaradjon a szezon végéig, milyen tervei vannak?

Egyelőre csak közeli terveket tudok elárulni: az U20-as világbajnoki csapat tagja szeretnék lenni, amiért mindent megteszek, valamint az EBEL juniorligáját, az EBYSL-t meg szeretném nyerni az akadémiával. Ami sokat segít abban, hogy ilyen formában vagyok, az a kiegyensúlyozottságom. Koncentrálok arra, hogy mindent be tudjak osztani és ne boruljon semmi. Ezalatt a családomat értem, a barátnőmet, aki mindenben támogat és nagyon sokat segít. A csapat is segít ezen az úton haladni. A csapaton belüli bizalom, amit a játékosoktól, edzőktől, vezetőségtől kapok, az hihetetlen, nincs miért izgulnom a kapuban, mert minden rendben van körülöttem, vagy mert az emberek rendben tartják és segítenek, vagy azért, mert én úgy intézem a dolgaimat. Nagyon sok segítséget kapok nagyon sok helyről, ráadásul a szurkolók is nagy bizalmat adnak egy-egy nagy védés után, jólesik az embernek látni és érezni, hogy biztatják a lelátóról is. A formám ezen alapszik.

Kornakker AVS U18

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum