A Mladá Boleslav győzelemmel tért vissza

   

Az autógyári csapat két év után tagja újra a cseh Extraligának.

Csehországban az újonc Mladá Boleslav a PSG Zlínhez látogatott. A vendégek az első és a második harmadban két-két gólt lőttek, a harmadik játékrész pedig hiába nyerték meg a hazaiak, a BK Mladá Boleslav 5-2-re nyert. A másik újonc is pontot szerzett első meccsé, az Olomouc büntetőkre kényszerítette a Slavia Prahát, Vas János csapata 3-2-es győzelmet aratott.

A Liigában a Karpat nyerte a szezonnyitó mérkőzést. Az ouluiek 3-1-re diadalmaskodtak, Julius Junttilla két gólt lőtt, Tomi Karhunen 95,7%-kal védett. A finn bajnokság újonca, a Sport 4-2-es vereséggel nyitott a JYP otthonában, a tavaly még Lev Prahában szereplő Michal Repík pedig két góljával és győztes büntetőjével 4-3-as győzelemre vezette a Pelicans Lahtit a HPK ellen.

A DEL-ben a Grizzly Adams Wolfsburg kitömte a Düsseldorfot. A DEG 7-0-s vereséget szenvedett, Robert Goepfert 49 lövésből 42-t védett. Hazai részről Marco Rosa 2+3, Tyler Haskins 2+2, míg Brent Aubin 1+3 ponttal zárt.

Svájcban a Zürich Lions 4-1-re nyert a szerdai nyitányon a Rapperswil-Jonával szemben. Pénteken viszont 4-3-as vereséget szenvedett a ZSC a Fribourg-Gottéron otthonában, hazai részről Julien Sprunger az 58. percben egyenlített, 28 másodperccel a vége előtt pedig megszerezte a győztes gólt, amivel mesterhármast ért el.

Az SHL-ben vereséggel nyitott a címvédő Skelleftea. A SAIK szerdán 3-2-es vereséget szenvedett büntetőkkel a Lulea otthonában. Csütörtökön a Frölunda átgázolt a Brynasen, a göteboriak 4-0-ra nyertek, a vendégek gyengeségéről sokat elárul, hogy Linus Fernströmnek 13 védés is elég volt a shutouthoz.

Szlovákiában a legtöbb gól Zólyomban született. Az első harmad után 3-0-ra vezetett a vendég HC 05 Banská Bystrica, a második játékrészben viszont egyenlített, a záró húsz percben pedig fordított a HKM Zvolen, így 4-3-as győzelmet aratott.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Liiga (Finnország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

SHL (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum