Csapatépítő közmunka

 

Összekovácsolódott a Zalai Titánok és a KMH Budapest ifjúsági csapata.

Arról már írtunk az utánpótlás-bajnokságok ismertetésekor, hogy az UTE U18-as fiataljai nem indulnak önállóan a magyar bajnokságban, hanem a Miskolcban játszanak. Arról még nem esett szó, hogy a KMH színeiben pedig zalaegerszegi játékosok is jégre lépnek a 2014/15-ös szezonban.

Az együttműködés már egy hónapja elindult. Augusztusban együtt edzett a két csapat ifi állománya. Az első héten a budapestiek mentek Zalaegerszegre, aztán a Zalai Titánok edzettek vendégként a Tüskesátorban. Szezon közben majd mindenki otthon készül, a mérkőzéseken találkoznak a játékosok. A csapatot nagyjából fele-fele arányban adják össze, Zalaegerszegről 11 játékos érdekelt. A közös csapat edzői Gary Clark és Borbás Gergely a KMH részéről, valamint Kecskeméti Áron a Titánoktól. A DAB egykori kapusa a kapusedzői feladatokat is ellátja.

Ötletben nincs hiány és az ideiglenes egyesülést mindkét csapat vezetősége és edzői stábja boldogan fogadta, hiszen egy elég jó keretet sikerült kialakítani a következő szezonra.

“Biztos vagyok benne, hogy a felkészülés jó ütemben halad minden téren, ennek részeként az edzőtábor zalai állomása alatt próbáltuk megmutatni a városnak, hogy komoly gondolkodású profi fiatalemberek alkotják a csapatot ? tájékoztatta a Jégkorongblogot Kecskeméti Áron a csapat közmunkaprogramjáról. ? Ennek részeként Zalaegerszeg egyik frissen felújított városrészének még szebbé tételében segítettünk, fákat és friss palántákat ültettünk. Ez kiváló csapatépítő programnak bizonyult, a játékosok és a környéken élők is boldogan tapasztalták, hogy alakítottuk a környezetünket és hozzájárultunk a város élhetőbbé tételéhez. ”

titanok 1

titanok 3

titanok 2

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum