A Chicagónak továbbra is szűk a fizetési sapka

 

Egyben tartották a sikercsapatot, sőt megerősítették, de ennek ára van. 2,2 millió dollár fizetéssel kell csökkenteni a keretet.

A szeles város csapatát az elmúlt szezonban mindössze egyetlen győzelem választotta el a döntőtől, amelybe ? ha megvan az az egy diadal ? öt év alatt háromszor jutottak volna el. A keret egyben maradt, sőt tovább erősödött, így a következő szezonban is minden esélyük meglesz a kupa megnyerésére.

Igazság szerint a keret kicsit túlságosan is egyben van, hiszen a Capgeek számításai szerint a klubnál a bértömeg jelenleg 2,2 millió dollárral haladja meg a 69 millió dollárra emelt fizetési plafont. Stan Bowman general manager mindazonáltal nem ideges, mint az nhl.com-nak adott interjúban elmondta, vannak ötleteik arra vonatkozóan, hogy férnek majd be a sapka alá: “Októberre kell véglegesíteni a keretet, addig még rengeteg minden változni fog, ezért azt kérem, legyenek egy kis türelemmel. Megvannak az elképzeléseink arra vonatkozóan, hogy mit tegyünk. Ha megnyílnak az edzőtáborok, akkor sok minden meg fog változni, nálunk is és a többi csapatnál is, ami a játékoskereteket illeti, ilyenkor minden csapat nagyobb elánnal keresi a megfelelő játékosokat. Mindig is úgy tartottam, hogy jobb helyzetben van az a csapat, amely a megengedettnél több játékossal rendelkezik, mintha fordított lenne a szituáció.”

A pletykák szerint két játékos neve merül fel leggyakrabban, akiktől lehetséges megoldásként megválhat a klub: Patrick Sharp és Johnny Oduya. Úgy tűnik azonban, hogy erre a kérdésre a holt szezon végéig nem kapunk választ.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum