Nagy Gergőt a St. Louis szerződtette

   

A 24 éves magyar center NHL-es try-out szerződést kötött a Blueszal, október 8-ig az NHL-csapat játékoskeretéhez tartozik. Velük kezdi a felkészülést, esélye van előszezonmeccset játszani.

“Aláírtam az NHL try-out szerződést ? adott meglepő választ Nagy Gergő a Jégkorongblog nyári felkészülést firtató kérdésére szerda délután. ? St. Louisban kezdem a szezont, az NHL-csapat main campjén.” Mindez azt jelenti, hogy csatárunk a St. Louis teljes bő játékoskeret tagjaként gyakorolhat ősszel. Hogy felkészültsége és tudása mire lesz elegendő, az kiderül szeptember végéig. Mindenesetre a lehetőségek korlátlanok, ebben a táborban végleges NHL-szerződéshez is lehet jutni.

nagy

Nagy Gergő az előző szezont a MOL Ligában kezdte, majd Érsekújvárról a CHL-be igazolt, ahonnan felvitték az AHL-be, s néhány napos munkával kiharcolt magának egy egyirányú AHL-szerződést a Chicago Wolvesnál. Az NHL-es lehetőséghez is a chicagói csapaton keresztül jutott, mivel a Wolves a St Louis Blues farmcsapata.

A Blues szeptember 21. és október 4. között 7 felkészülési meccset játszik, Nagy Gergő szerződése szerint szerepeltethető ezeken a meccseken.

Nagy Gergő lépésről lépésre haladna. “A tábor szeptember elején kezdődik, de már augusztusban kimegyek, és ott készülök a campre a Chicago Wolves erőnléti edzőjével. Hatalmas megtiszteltetés, hogy egyáltalán meghívtak a fő táborba, élni szeretnék a lehetőséggel és szeretnék bizonyítani. Jó  lenne pre-season meccsen szóhoz jutni. Természetesen itt már semmire nincs garancia, nem tudom, hány rostán tudok bentmaradni, de a célom egyértelműen az, hogy szeptember végén mérkőzést játsszak a Blues színeiben. Próbálom nem élményként felfogni ezt a tábort, hanem lehetőségként, ami talán csak egyszer adódik az életemben.”

Nagy Gergo Quad 6

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum