A Bolzano július 21-ig kapott haladékot

   

Az EBEL-nek elege lett a bizonytalan helyzetből, a címvédő jövő hétfőig biztosíthatja helyét a következő szezonban.

Az Alto Adige című olasz portál, illetve a hockeyfans.at értesülései szerint az EBEL vezetése megelégelte a Bolzano körüli bizonytalanságot és július 21-ig, azaz hétfőig adott haladékot a vergődő címvédőnek arra, hogy eldöntse, el tud-e indulni az EBEL-ben vagy sem. Mint azt megírtuk, a döntésnek 14-én meg kellett volna születnie, ám akkor a klubvezetőség újabb egy hét haladékot adott magának. Ez azonban most már a végső kell legyen, ha Knoll klubelnök szavai igaznak bizonyulnak, akkor az EBEL-indulás, a megszűnés, esetleg az olaszországi indulás és a jelenlegi menedzsment távozása a három megoldási lehetőség.

Mint Knoll az Alto Adige újságírójának elmondta, ezen a héten még tárgyalnak a szponzorjelöltekkel, aztán le kell üljenek a papír mellé, hogy elkezdjenek számolni. Hétfőn felelős döntésnek kell  születnie, már amennyire a felelősség az elmúlt szezon ismeretében egyáltalán helyes kifejezés lehet az adósságot felhalmozó, játékos és szakmai stáb nélkül álló olasz klub esetében.

A hírforrások szerint a Knollhoz közelállók név nélkül ugyan, de óvatosan mernek arról beszélni, az utóbbi napokban mintha már látszana a fény az alagút végén. Akár így, akár úgy, az EBEL történetének egyik legkomolyabb szappanoperájának végére egy héten belül pont kerülhet.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum