8 játékosunk megy a High Performance Campre

 

Az IIHF legjobb női jégkorongozóknak tervezett táborát idén Vierumakiben rendezik.

2013-ban Sheffieldbe utaztak 1996-os lányaink a stábtagokkal, idén viszont újra Finnországban, Vierumakiben tartják a High Performance Campet, az IIHF női elit táborát. Nyolc magyar jégkorongozó (Dabasi RékaGrkovic JelenaJókai Szilágyi KingaKiss AndreaPál VandaPintér HannaPoltzer RenátaSzelényi Lilien) mellett Buzás Norbert edző, Holéczy Roger erőnléti edző, Medgyes László felszerelés menedzser, Nina Riley kapusedző, Puskás Sándor és Juhász Bianka atlétikai edzők, valamint Jasó Judit csapatmenedzser utazik a július 11. és 19. között megrendezésre kerülő táborba.

“Vierumakiben már kétszer is jártam, köztük a 2013-as U18-as A csoportos vébén, és nagyon jó érzés lesz újra visszamenni, ugyanis jó emlékek kötnek ahhoz a helyhez ? mondta Dabasi Réka. ? Kétszer voltam ez idáig IIHF-es táborban, és mindkettő felejthetetlen élmény volt, sok hasznos tapasztalatot is szereztem, illetve sok új embert ismertem meg különböző országokból. Jó érzés volt azokkal a játékosokkal a budapesti U18-as A csoportos vb-n találkozni, akikkel tavaly együtt gyakorolhattam Sheffieldben a High Performance Campen.”

“Nagyon várom már a tábort, kíváncsi leszek, hogy milyenek lesznek az edzések és úgy összességében az egész ? kezdte Poltzer Renáta. ? Nekem ez az első nemzetközi táborom és nagyon remélem, hogy felejthetetlen lesz. Az U18-as válogatottra nagy feladat vár idén, ugyanis “kiöregedtek” az 1996-os lányok. Szerintem az újoncok, akiknek pótolni kell őket, ha mondhatom így, mindent megfognak tenni, hogy ők is minél jobban teljesítsenek és a csapatnak a részei legyenek. Egészen biztos vagyok ,hogy a vaujany-i U18-as vb-ig megfelelően összeáll a válogatott.”

A jelenleg is tartó fejlesztőtáborral kapcsolatos bejegyzésünk kiegészítésre szorul, miszerint Gebora Zita játékvezető is a csapattal tartott, az érintettektől ezúton is elnézést kérünk.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum