Lencsés szárnyal Új-Zélandon

   

Élmezőnyben van a kanadai tabellán és a plusz-mínusz statisztikákban is.

Remekül játszik Lencsés Tamás az Új-zélandi bajnokságban. A Ferencváros kiváló védője a nyarat a déli féltekén tölti, az ottani bajnokságban, ahová az inline VB után érkezett. Így két meccsel kevesebbet játszott, mint csapata, a Canterbury Red Devils, de a liga statisztikáiban máris az élcsoportban található.

A Devils legutóbb Kaszala János csapatával, a Dunedin Thunderrel játszott dupla fordulót, és mindkét alkalommal nyert. A győzelmek értékét növeli, hogy a Thunder Lencsésék legnagyobb vetélytársa, ez a két csapat eléggé elhúzott a mezőny többi részétől, ráadásul mindkét összecsapásra Dunedinben került sor. Az első meccsen 5-3-ra nyertek Lencsésék, a magyar hátvéd nem szerzett pontot. Nem így a másnapi találkozón, ahol Lencsés két góllal és egy gólpasszal járult hozzá csapata 6-5 arányú sikeréhez. A kíváncsiak ezt a mérkőzést teljes egészében meg is nézhetik erre a linkre kattintva.

lense

Lencsés 4 meccsel jelenleg második a plusz-mínusz rangsorban, 11. a legeredményesebb játékosok listáján, és a harmadik legjobb pontszerző a védők között. A ligát a Canterbury Red Devils vezeti hibátlanul, 18 ponttal, 8 ponttal megelőzve Kaszala János csapatát, a Dunedin Thundert. Az alapszakasz augusztus 16-án ér véget, ezt követi a döntő, amely ezúttal a liga történetében először nem egyetlen mérkőzésből áll majd. A végső győztesnek kétszer kell legyőznie ellenfelét a bajnoki címhez.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum