A Győr veretlenül nyerte az osztrák inline-bajnokságot

   

A magyar csapat első lett ugyan Leobenben, de csak aranyérmet kapott, az osztrák bajnok a 2. lett.

“A Győri ETO HC már sokadszor szerepelt az osztrák inline-bajnokságban ? tájékoztatta a Jégkorongblogot a hétvégi eseményekről Méhes Ákos, a Győri ETO HC inline-játékosa. ? Idén 5 csapat nevezett Ausztriában erre a kiírásra. Több csapatban válogatott jégkorongozók, EBEL-játékosok, sőt az osztrák jégkorong-válogatottal az idei olimpián szereplő játékosok is megtalálhatók voltak. Egyetlen csoportban folytak a küzdelmek, majd miután mindenki mindenkivel játszott, a csoportban az első a negyedikkel, a második pedig a harmadikkal játszott keresztbe, az elődöntőben. Utána jött a bronzmeccs, illetve a döntő. 6 meccsből 6 győzelemmel zártuk a bajnoki tornát.

Hivatalosan a sógorok nem ismerték el osztrák bajnoknak a csapatunkat, hivatkozva arra, hogy osztrák bajnok csak osztrák csapat lehet. Így mi kaptunk egy 1. helyezettnek járó kupát, a kétszer legyőzött 2. helyezettet pedig kihirdették az osztrák bajnoknak. A torna legjobb játékosa a győri Revák Zoltán lett.”

CIMG7212

Álló, felső sor, balról (csak a mezben lévők nevét kaptuk meg): Halász Ákos, Bartalis Balázs, Méhes Ákos, Bartalis István, Revák Zoltán, Odnoga Mátyás, Kiss Ákos, Fekecs Norbert. Térdelnek: Bálizs Bence, dr. Palla Roland, Szappanos Dávid.

A statisztikákban szerepelnek hibás adatok, illetve nevek, ugyanis a tornán való részvételt lemondta több magyar játékos is, akiket korábban neveztek, és az osztrák kollégák elrontották a statisztika vezetését.  A csapatban csak a fényképen szereplő játékosok szerepeltek ezen a tornán.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum