Kocsis Julianna

   

Kocsis Julianna, a Sapa Fehérvár AV19 egyik szervező szurkolója helyzetjelentést adott a fehérvári szurkolókról: mesélt az elmúlt szezon élményeiről, és a következő idény terveibe is beavatott.

A fehérvári drukkerek gondolkoznak már a következő szezon szurkolói aktivitásain, milyen tervek vannak, hogy zajlik a felkészülés?

Természetesen, már javában tervezünk. Biztosan lesz most is Fan Feszt augusztusban, a dátum és a részletek épp alakulóban vannak. Úgy tervezzük, a tavalyi programokat fejlesztjük majd a következő szezonban, illetve újakat is kitalálunk. Szokott lenni évértékelő-évtervező míting, talán 1-2 héten belül sort is kerítünk rá. Sajnos az anyagi kereteink igen szűkösek most, de igyekszünk kihozni a maximumot ebből. Mindenféle okok miatt szükségünk lesz új dobosokra, tervezünk is toborzást. Tavaly falat festettünk, idén is szeretnénk valami meglepetést, és nagy álmunk, hogy többet menjünk idegenbeli meccsekre közösen busszal, szeretnénk többször eljutni a távolabbi helyekre szurkolni tömegesen.

Hogyan értékeli szurkolói részről az elmúlt szezont, mik voltak a legemlékezetesebb pillanatok, volt elbaltázott akció? Mi az, amit máshogy csinálnának most?

Az idény tavaly a falfestéssel és a Fan Feszttel kezdődött, ami elég jól megalapozta a szezont hangulat szempontjából, aztán a következő emlékezetes élmény Klagenfurt volt, amikor 2 busznyi diák olyan szurkolást mutatott be, amit bárki megirigyelhet. Ráadásul nagy részük nem is volt rendszeres meccsre járó, remélem, azóta ők is megfertőződtek. Aztán a Winter Classic jött, ahol ugyan mindkét napon kockásra fagytunk, de nagyon megérte. Decembertől februárig szinte minden második héten mentünk valahová kocsival idegenbe, és a szezon utolsó buszos túráján elmentünk Bolzanóig, ami 11 órás út, de szerintem, ha bárkit megkérdezünk, menjünk-e újra, csak annyit kérdezne: mikor indulunk? A playoffos festés is nagyon emlékezetes volt: lefújták a meccset, és 6 percen belül eldöntöttük, hogy indulunk a pályára, egy spontán buli lett belőle, amik általában a legjobbak. Hogy mit lehetett volna másképp? Az U20-as csapat meccseinek látogatottságával nem vagyok elégedett, jövőre szeretnénk, ha többen lennénk. És szerintem mindenki örülne neki, ha még magasabb szintű szurkolás lenne Fehérváron, reméljük, ez meg is valósul. Ehhez jó lenne közösségerősítő rendezvényeket szervezni, és több olyan elszánt szurkolóra van szükség, akik idén is végigcsinálták velünk a szezont. Tudom, hogy sokan vannak ilyenek, úgyhogy várjuk őket szeretettel, nem csak az ötleteiket, de segítő kezeiket is! Annyit kérnék a szurkolóktól, hogy egyrészt minél nagyobb számban jelenjünk meg a szurkolóknak szánt rendezvényeken, legyen ez akár a Fan Feszt, akár ankét, akár olyan programok, ahol együtt lehet a tábor. Kiemelten az újonnan beépülő fiatal szurkolók lendületére és energiájára van szükségünk, várjuk őket is! Mindent itt fogunk hirdetni.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum