Újra Docler Cup Dunaújvárosban

   

A tavaly deklaráltan hagyományteremtő szándékkal elindított kupát idén augusztus 22?24-én rendezik Dunaújvárosban. Francia, svéd és lengyel ellenfelek jönnek.

Nagyon jól sikerült a 2013-as felkészülés a Dab.Docler csapata számára, ebben idén sem akarnak lemaradni. Márpedig a felkészülési ciklus lezárását mindig a mérkőzések jelentik, amelyek során kulcsfontosságú, hogy rangos ellenfelekkel szemben mérhesse le minden játékos, hogy meddig sikerült eljutnia a fejlődésben. Tavaly nagyon jól sikerült az ellenfelek kiválasztása, hiszen a szlovák Extraliga egyik meghatározó klubja, az SHK 37 Piestany mellett a lengyel bajnok Cracovia Kraków és a későbbi tornagyőztes, a német másodosztály aranyérmese, a Bietigheim Steelers érkezett ellenfélként.

Idén sem fognak azonban panaszkodni az Acélbikák szurkolói, az egészen bizonyos. Az idejekorán elkezdett egyeztetéseknek köszönhetően ugyanis sikerült meghívni a Brianconnal francia bajnokságot nyerő Luciano Basile új csapatát, a francia Gapot, Stephan Lundh személyes közbenjárására pedig Svédországból érkezik a svéd első osztályban, tehát a harmadik számú ligában szereplő Kallinge/Ronneby. A Dab.Docler sajtóközleménye szerint a szinte kizárólag svéd fiatalokból álló alakulatot hajtós, technikás, energikus hoki jellemzi.

A kupában az állandóságot a krakkóiak képviselik. A lengyelek már a tavalyi torna végén jelezték, hogy amennyiben lesz folytatása a történetnek, 2014-ben is nagyon szívesen jönnének Magyarországra, így természetes volt, hogy idén is meghívást kaptak a tornára.

Docler Cup 2013

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum