Láday Tamás

   

Láday Tamás, az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia, az ifjúsági és a juniorválogatott hátvédje két világbajnoki aranyérmet, bajnoki aranyakat és egy ezüstöt nyert ebben a szezonban. Már a szövetségi kapitány is felfigyelt rá.

Rich Chernomaz gőzerővel fiatalítja a felnőtt válogatottat, és többek között a Láday nevet is említette, mint akit szeretne kipróbálni a nagy csapatban. Ez meglepetésként érte?

Richcsel ez volt az első szezonom, nagyon tetszik a szisztéma, amit megkövetel, szerintem nekem fekszik a stílusa. Mióta az eszemet tudom, az volt az álmom, hogy a felnőtt válogatottban képviselhessem Magyarországot, ehhez most eggyel közelebb kerültem. Nagyon örülök, hogy mindez ilyen fiatalon sikerülhet. Természetesen ez még nem azt jelenti, hogy benne leszek a vb-keretben, de mindenképpen egy jó motiváció a nyári munkához. Rengeteget kell még dolgoznom, szeretnék a nyáron erősödni is, de a legfontosabb az lenne, hogy gyorsuljak és mozgékonyabb legyek.

Hogyan készül a következő szezonra?

Most még pihenő van a hoki szempontjából, de addig sem unatkozok, jövő héten érettsegizek. Ezután kezdjük a csapattal a nyári felkészülést, ami remélem, ugyanolyan jól sikerül, mint tavaly, és ugyanilyen eredményeket tudunk elérni, mint ebben a szezonban.

Laday Tamas U18

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum