Jó irányba mozdultunk el

   

Két szövetségi kapitány és három magyar játékos értékelte a Magyarország?Szlovénia mérkőzést.

Matjaz Kopitar (szövetségi kapitány, Szlovénia): ”Olyan helyzetben vagyunk ezzel a győzelemmel, hogy minden hátralévő meccsünket meg kell nyernünk. Napról napra haladunk, ez a célunk a világbajnokság végéig. Nem is tudom, mi döntött ma, talán az, hogy kicsit jobbak a játékosaink. Az egész világbajnokságon nagy gondban vagyunk a góllövés terén, erre ment rá az első meccsünk, és a mai is majdnem. Magasabb hőfokon kellene játszanunk.”

Rich Chenomaz (szövetségi kapitány, Magyarország): “Nagyon büszke vagyok a srácokra, arra, ahogy ma játszottak, keményen küzdöttek. Szerencsére az ukránok elleni rossz meccs után jó volt a reakciójuk, jó irányba mozdultak el. Volt sok helyzetünk is, a szlovén kapus sajnos mindet megfogta, de jól játszottunk. A második és harmadik harmadban emeltünk a tempón, és sokkal fizikálisabb hokit kezdtünk el játszani. Ezt kell folytatnunk.”

Azari Zsolt (támadó, Magyarország): ”Nagyon szomorú vagyok, hogy két mérkőzés óta nem tudtunk gólt lőni. Az előző meccsen nem is éreztem, hogy van bennünk valami, ma viszont nagyon, annyira hajtottunk, mindenki küzdött. Úgy éreztem, el is tudtuk őket nyomni, hamarabb odaértünk a koronghoz, megszereztük a sarokban, és befordultunk vele a kapu elé. Pár gólt érdemeltünk volna mindenképpen. Azt beszéltük meg, hogy magával a harciassággal, ahogy hajtottunk, nem volt gond, a továbbiakban is ugyanígy kell. Holnap a lassú kezdést leszámítva ugyanígy kell mennünk, ilyen akarattal. Előbb utóbb jönnie kell az eredménynek is. Nagyon sajnálom ezt a 2-0-t, szerintem többet érdemeltünk volna ma.”

Szirányi Bence (védő, Magyarország): ”Kicsit álmosan kezdtünk az első harmadban, de utána belejöttünk a játékba és kezdtük nyomni őket. Itt is, ott is voltak helyzetek, sajnos nekik bement, nekünk nem. Az ilyen vereségek után mindenki kicsit jobban felszívja magát, még többet bele fog adni szerintem. Az osztrákok ellen még az edzők egy videó meeting keretén belül felkészítenek minket, bele fogunk adni mindent.”

Kóger Dániel (csatár, Magyarország): ”Azt gondolom, hogy így kell játszanunk a következő meccsen is, bár nem lőttünk gólt. Az utolsó másodpercig küzdött a csapat. Ha tegnapelőtt így játszottunk  volna az ukránok ellen, akkor az meglett volna. Nem szabad ezzel foglalkozni, és a szlovén is egy nagyon jó csapat. Ezt a játékot kell továbbra is játszani, és megnyerni a maradék két meccsünket. Az edzők biztosan kielemzik a meccset, és megmondják, hogy min kell még javítanunk holnap. Az biztos, hogy gólokat kell lőnünk, ami már két meccse nem sikerült, tehát a támadójátéknak hatékonyabbnak kell lennie.”

13975834131_5cc85af1a5_z

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum