Egyszerűen lassúak voltunk

   

Két szövetségi kapitányi és három játékosnyilatkozat a húsvét hétfői magyar-ukrán után.

Rich Chernomaz (szövetési kapitány, Magyarország): “A bírókra nem foghatjuk a vereséget, általában jogosak voltak a kiállítások, néhányat viszont az ukránok részéről elengedtek. A különbség, főleg az első harmadban inkább az volt, hogy egyszerűen lassúak voltunk, nem ütköztünk eleget és elveszítettük a korongokat. Sajnos sok felesleges kiállításunk is volt, ők pedig kihasználták ezeket. Az emberelőnyeinket pedig nagyon hatásosan védekezték ki, alig tudtunk támadni.”

Andrej Nazarov (szövetségi kapitány, Ukrajna): “Kemény meccs volt a mai, de a srácok jól mentek. A magyarok sem voltak rosszak, volt néhány szerencsés kiállítás is, mi pedig gólokat tudtunk lőni és a védekezésünk is jó volt. Mindenki győzni akart, hiszen összesen öt meccs van a világbajnokságon, ezért fontos minden pont. Most az a feladatunk, hogy a következő összecsapásra felkészüljünk. Tegnap több hibát vétettünk, de igazából mindkét mérkőzésen elégedett voltam a játékkal. A célunk természetesen továbbra is a feljutás.”

Hetényi Zoltán (kapus, Magyarország): “Gyorsabbak voltak egy szinttel, mint mi, ezt be kell vallani. Jobban akartak, és látszott, hogy jobb csapat. Mi, főleg az elején nem küzdöttünk eléggé, amikor meg voltak helyzeteink, addigra ők már csak az eredményt tartották, és védekeztek. Ennyi volt bennünk. Az, hogy ők többet pihentek nálunk, az nem lehet kifogás, ezen a szinten már mindenkinek meg kell találni a módot arra, hogy megoldja ezeket a helyzeteket. A mai nap az emberhátrányban kapott gólok pecsételték meg a sorsunkat.”

Sebők Balázs (támadó, Magyarország): “Az első harmadban elég rosszul kezdtünk, aztán rengeteg kiállítást is kaptunk, ebből kifolyólag megnehezítettük a meccset saját magunk számára. Az ukránok kihasználták az előnyeiket, amit kellett, azt belőttek. Mi ezeket nem tudtuk érvényesíteni, buta kiállításokat csináltunk, amikkel saját magunkat fárasztottuk le. Az elején a fókusz hiányzott a csapatból, ami tegnap megvolt, ma viszont az ellenkezőjét csináltuk az első harmadban. Még semmi nem dőlt el, egy vereség még beleférhet. Menni kell tovább, holnap egy pihenőnap, remélem, utána jobban jövünk vissza.”

Tokaji Viktor (védő, Magyarország): “Az zavar minket a legjobban, hogy azt a 100-150 embert, aki ide kiutazott, nem tudtuk úgy kiszolgálni, ahogy szerettük volna. Úgy éreztem, hogy ennyire futotta az erőnkből. Most van egy pihenőnapunk, nagyon fel kell szívni magunkat, és maximálisan odafigyelni a taktikánkra. Kicsit rendbe rakjuk magunkat fejben és fizikálisan, és felkészülünk a következő meccsünkre. A mai mérkőzés egyik tanulsága, hogy okosan kell játszanunk, mert ma kifárasztottuk saját magunkat a kiállításokkal. Remélem, hogy három jó meccs következik.”

HUNUKR 2

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR ÉLŐ
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum