A hatodik helyen végzett a Fakel

 

Gasparics Fanni, Huszák Alexandra és Kiss-Simon Franciska csapata számára hat vereséget hozott az április. Bónuszként két galéria.

A szezon utolsó szakaszának úgy vágott neki a magyar légiósokkal megerősített orosz női csapat, a Fakel, hogy az ötödik helyről megpróbálnak a negyedikre feljönni. Áprilisban a harmadik Agigyellel játszottak két-két mérkőzést otthon és idegenben. Az első 6-4-re elveszített mérkőzésről már írtunk, aztán viszont 4-2-es Agigyel-siker született, majd Ufában 7-2-es és 5-3-as hazai győzelem született. Április 14-én és 15-én még fontosabb meccs várt a korkinóiakra, ugyanis a hatodik Dinamo Szentpétervár látogatott hozzájuk, melynek hat pont volt a hátránya. Ezt le is dolgozta a Dinamo, 3-2-re és 2-1-re nyertek a szentpéterváriak, a pontegyenlőség pedig a Dinamónak kedvezett, így a Fakel lecsúszott a hatodik helyre.

“Általánosan elmondható, hogy az Agigyel egy masszív csapat, jó légiósokkal (a szlovák Nikol Cupková és a kanadai Sarah O?Toole is ott játszik? K.I.) ? értékelt Huszák Alexandra. ? Mondjuk alattomosan játszanak, több sérülés is adódott ellenük. Az Ufában lejátszott meccseken a csapat fáradt volt, mert rögtön egy 8 órás vonatút után játszottuk az első meccsünk, a Fakel első gólját én szereztem Fanni passzából, a másodikat pedig ő lőtte. A másodikra sem tudtunk nagyon felpörögni sajnos, azon én lőttem a csapatom első gólját. Aztán néhány nap pihenő után mindkét Dinamo Szentpétervár elleni meccsen vereséget szenvedtünk, nem lehet sok jól elmondani a meccsekről, még a szerencse sem állt mellettünk, az első meccsen egy buta öngóllal kaptunk ki, a másodikon pedig rengeteg helyzetünk volt, amit nem tudtuk érvényesíteni. A kapusaik jól védtek, köztük a budapesti U18-as világbajnokságon is megfordult Nagyezsda Morozova. Személy szerint nekem egy büntetőm is volt a második meccsen, amit sajnos nem lőttem be. A második meccsen lőttem egy gólt, de egy góllal nehéz nyerni. Fanninak pedig talán volt egy gólpassza az elsőn, a jegyzőkönyvet nem láttuk még.

A szezon véget ért, már úton vagyok Magyarország felé, Fanni néhány nappal később jön. A Lettországban bronzérmet szerző lányoknak pedig ezúttal is gratulálunk!”

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR ÉLŐ
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum