Kassa?Nyitra döntő Szlovákiában

 

A többi topligában még tartanak az elődöntők küzdelmei.

Csehországban mindkét párharc 2-2-re áll. A Sparta Praha?Kometa Brno csatában utóbbiak kétszer is vezettek, de a prágaiak mindkétszer egyenlítettek, csütörtökön a fővárosban találkozik a két csapat. A másik ágon az Ocelári Trinec és a PSG Zlín is hozta a két-két hazai meccsét.

Finnországban a Karpat és a Tappara is egy győzelemre van a döntőtől. Az alapszakaszt megnyerő ouluiek egyedül a negyedik mérkőzést veszítették el, szerdán tovább is juthatnak hazai jégen. A Tappara?Lukko párbaj sokkal több izgalmat hozott, ugyanis az eddigi négy meccsből három hosszabbításban dőlt el, a tampereiek szintén otthon, Tamperében kerülhetnek a döntőbe.

A DEL-ben bajban van az alapszakaszgyőztes Hamburg. A Freezers az első két mérkőzését elbukta az ERC Ingolstadt ellen, a harmadik mérkőzésen viszont szépített, így 2-1 az állás. A másik elődöntőben a Kölner Haie vezet szintén 2-1-re a Wolfsburg ellen.

Svájcban a Zürich Lions és a Kloten Flyers is a továbbjutás határán tartózkodik. A ZSC izgalmas csatát vív a Genéve-Servette ellen, a zürichiek nyertek 5-0-ra és 6-2-re is, míg a genfiek kétgólos győzelmeket arattak. A Flyers az első mérkőzést megnyerte Fribourgban, azóta rendre hazai sikerek születtek, a következő meccset Klotenben játsszák, tehát tovább is léphetnek otthon. Mindkét párharcban kedden rendezik a hatodik mérkőzést.

Az SHL-ben egy lépésre áll a döntőtől a címvédő és alapszakaszgyőztes Skelleftea. Az első három meccset megnyerte a SAIK, köztük a másodikat 8-2-re, a negyedik mérkőzést viszont 1-0-ra elveszítették. Kedden otthon juthatnak újra döntőbe. A másik ágon a Vaxjö?Farjestad csatában csak vendégsikerek születtek, így 2-2 az állás.

A legkorábban Szlovákiában értek véget az elődöntők. A HK Nitra 4-1-es összesítéssel ütötte ki a HC 05 Banská Bystricát, míg a HC Kosice idegenben lezárva, 4-2-re győzte le az SHK 37 Piestanyt. A szlovák Extraliga döntője szerdán kezdődik.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Liiga (Finnország)
aktuális forduló
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

SHL (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum