Kóger gólpasszal búcsúzott a klubszezontól

   

Csapata azonban hazai pályán szenvedett vereséget az ötből négy előnyét értékesítő Kalamazoo-tól.

Az ECHL alapszakaszának hajrájában 6-3-as vereséget szenvedett az Elmira Jackals, Kóger Dániel csapata. A vendégek kevesebbszer jutottak el a kapura lövésig, ám ezekkel a helyzetekkel sokkal jobban gazdálkodtak, mint Kógerék. Az ötödik percben például emberhátrányban szereztek vezetést, amit a 13. percben egyenlített ki a Kalamazoo. A második harmad hazai szemszögből borzalmasan kezdődött, hiszen a vendégek bevertek két előnyt, a kettő között pedig egyenlő létszámnál is betaláltak, így nem egészen 200 másodperc alatt háromgólos vezetésre tettek szert. Az Elmira kapust cserélt, majd emberelőnyből szépített, de a 32. percben harmadik emberelőnyös gólját megszerezte a Kalamazoo. Ebben a periódusban összesen nyolcszor találták el a kaput, ebből lőttek négy gólt. A harmadik harmadban minden ott folytatódott, ahol a másodikban abbamaradt, a harmadik percben emberelőnyből szerzett találattal menetelt előre a vendégcsapat. A 44. percben még szépített az Elmira, ez azonban már csak szépségtapasz volt. Kóger Dániel ezzel zárta szezonját az Elmirában, pénteken indul haza, hogy hétfőtől be tudja bizonyítani, ott a helye a világbajnoki csapatban. Idén két csapatban játszott az ECHL-ben, összesen 43 mérkőzésen 10 gólt és 11 gólpasszt jegyzett.

Véget ért az alapszakasz a WSHL-ben is, ahol Nagy Krisztián és Vay Ádám csapata, az El Paso Rhinos 44 győzelemmel és 2 vereséggel került be a liga legjobb hat csapatát tömörítő Thorne Cup Championshipbe. Itt szerdától vasárnapig napi egy meccset játszanak a csapatok, az első akadályt 4-2-es győzelemmel vette a Rhinos, ellenfele az Idaho Junior Steelheads volt. Nagy Krisztián már itthon készül a válogatottságra, Vay Ádám cserekapus volt ezúttal.

A hétvégén Galló Vilmos számára is véget ér a klubszezon, hiszen a Linköping pénteken és szombaton játssza a svéd U18-as bajnokság négyes döntőjét. Az április 4-i elődöntőben a Djurgarden lesz az ellenfél, majd szombaton az eredménytől függően a Frölunda?Modo párharc győztesével vagy vesztesével játszanak az aranyért vagy a bronzért. Ezt követően hazautazik az ifjúsági válogatott csatár a székesfehérvári világbajnokságra.

Cimkék: , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum