Bartalis István újabb gólt lőtt

 

Csapata azonban kikapott és egyelőre a negyedik helyen áll a két továbbjutó helyért vívott küzdelemben.

Egy mérkőzéssel még adósak vagyunk, szerdán játszották ugyanis a Troja/Ljungby?Kallinge-Ronneby mérkőzést az Allsvenskanban még kiadó két hely megszerzéséért vívott hatcsapatos küzdelemben. A Troja idegenben nyerni tudott a Kallinge ellen, azonban szerda este a vendégek kezdtek jobban és a 25. percre két emberelőnyös találattal elhúztak. Ekkor a Troja percei következtek, egy percen belül kétszer is megzörgették a vendégek hálóját, így a 29. percre egál volt az állás. Sőt, a 42. percben Bartalis gólja már a vezetést jelentette a Troja számára. Nem tartott azonban sokáig a hazaiak öröme, mert a Kallinge 10 másodpercen belül egyenlített. A gondokat tetézte, amikor az 57. percben a vendégek kihasználtak egy újabb emberelőnyt. A Troja kapusát lehozva támadott, azonban a húzás nem jött be, a vendégek lőttek újabb gólt, kialakítva az 5-4-es végeredményt.

A mérkőzésről készült gólösszefoglalóért ide kattintsanak, Bartalis találata 1:05-nél kezdődik. A találkozót követő sajtótájékoztatón Paul Thompson vezetőedző pár szóban értékelve a látottakat elsősorban a 3-2-es vezetés megszerzése utáni gyorsan bekapott gólt okolta a vereségért. Mint mondta, egyszerűen nem érti ezen a szinten hogyan fordulhat elő, hogy 0-2-ről visszajön a csapata, átveszi a vezetést, majd ezt követően 10 másodperc múlva, rögtön a következő cserében gólt kapnak. Bartalisék sorával elégedett volt, akárcsak a negyedikkel, ezzel szemben megítélése szerint az első sor láthatatlan volt, nem csináltak semmit. A sajtótájékoztatóról készült videó végén Bartalis István svédül értékelte a meccset, 4:35-től hallható.

Azt már korábban elmondtuk, hogy a tízmeccses osztályozó körben az Hockey Allsvenskan utolsó két helyezettje, a Troja és a Björklöven vesz részt, valamint a harmadosztály első négy helyezett csapata. Eddig hat mérkőzést játszottak le, Bartalisék éppen 50%-on állnak, érdekes módon idegenben eddig eredményesebbek, mint odahaza. Jelenleg a negyedik hely az övék 8 ponttal, a második helyezett Björklövennek 9, a hatodik helyen álló Kallinge-Ronnebynek 6 pontja van, tehát egyelőre teljesen nyílt a küzdelem, egyedül a HC Vita Hästen húzott el a többiektől, ők 16 ponttal elsők. Folytatás szombaton, az utolsó meccset április 5-én játsszák.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum