Nagy Krisztián

   

Nagy Krisztián, a válogatott centere az amerikai juniorcsapatától, az El Paso Rhinostól hazaérkezett, miután meghívást kapott a felnőtt válogatott bő vb-keretébe.

Hogyan értékeli a szezonját?

A szezonom nem úgy sikerült, mint ahogy az elvárásaimat felállítottam magamnak az év elején. Az volt a célom, hogy meghatározó pozíciót foglaljak el a csapatomban, illetve hogy összetetten egy nagyon jó szezont tudjak befutni. A végéhez közeledve most azt a következtetést tudnám levonni, hogy hozzáállásban és mentálisan mindenképpen egy magasabb szintre jutottam. Nem bántam meg, hogy kimentem, szerintem nagyon fontos egy sportolónak a negatív behatások tapasztalása. Ezekből, ha levonom a konklúziót, legközelebb még eredményesebb leszek. Most már a jövőmre koncentrálok, egyetemre szeretnék menni, ezért a nyár egyik részét a vizsgákkal fogom tölteni. Be szeretnék kerülni egy amerikai egyetemi bajnokságba, lehetőleg a legmagasabb szintűbe.

Hogy érzi, odaérhet az utazó keretbe a válogatottban?

Igen, minden erőmmel azon vagyok, hogy formában tartsam magam és megfelelő felkészültségi állapotban legyek a tábor kezdeténél. Szerencsére nevelőegyesületem, a MAC a szezon vége után is rendelkezik jégidővel, illetve a Metodikai Központban is van lehetőségem szárazon edzeni. Számomra mindig megtisztelő a válogatott színeiben játszani. Ezért ez alatt az egy hét alatt mindent megteszek, hogy bebizonyítsam Rich Chernomaznak, ott a helyem a többiekkel Dél-Koreában.

NAGY_Krisztian

 

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum