Sofron Istvánék a kiesés szélén

   

Négyből harmadik meccsén szenvedett vereséget a Krefeld, így az Ingolstadtnak három meccslabdája is van az elődöntőbe kerüléshez, öröm az ürömben, hogy a magyar csatár gólt szerzett.

Szintén nehéz helyzetben vannak Sebőkék a finn junior bajnokság döntőjében. A Troja átalakította sorait, azóta Bartalis valósággal szárnyal, vasárnap 1+2-t termelt.

A Krefeld és az Ingolstadt közötti párharc negyedik meccse 30 perc után eldőlt Ingolstadtban. A meccs feléig a hazaiak szimpla emberelőnyből kétszer, dupla fórból voltak egyszer voltak eredményesek. Ráadásul villámrajtot is vettek, miután másfél perc alatt két gólt szereztek egyenlő létszám mellett. A Krefeld 5-0-nál sem adta fel, de csak két gólig jutott, a másodiknál Sofron emberelőnyben ért bele gólt érően egy kékvonalas lövésbe az 51. percben. 5-2-re nyert az Ingolstadt és összesítésben 3-1-re vezet a négy győzelemig tartó elődöntőben. A meccs gólösszefoglalója az alábbi linken tekinthető meg.

Bartalis István már második meccsét játszotta új sorában, Jacob Berglund és Sebastian Dyk mellett mellett, már második meccsét nyerte a Troja/Ljungby és második egymást követő meccsén talált be a magyar csatár, másodjára is mérkőzést eldöntő találatot szerezve. Ezúttal a harmadosztályú Kallinge-Ronneby volt az ellenfél. Bartalisék idegenben is megszerezték a vezetést, a magyar válogatott csatára gólpasszt adott. Ezt követően a házigazdák percei következtek, a 17. percben egyenlítettek, a 25. percben pedig fél percen belül kétszer is betaláltak és 3-1-re elhúztak. A Troja azonban a harmadik játékrészre összeszedte magát, a 41. percben egy gólra zárkózott, a 47-ben egyenlített, majd az 53. percben Bartalis révén a mérkőzést is eldöntötte és 4-3-ra nyert.

Második meccsüket is elvesztették Sebők Balázsék a finn junior bajnokság döntőjében a Blues-zal szemben. A Karpat a nyolcadik percre kétgólos hátrányba került, amit a meccs feléig kiegyenlítettek, sőt, a vezetést is átvették. Ekkor azonban a vendégek kapust cseréltek, ami meghozta az eredményt, hiszen több gólt már nem kaptak, míg ők háromszor is eredményesek voltak, egyszer emberelőnyből, egyszer egyenlő létszám mellett, egy alkalommal pedig emberhátrányban. 5-3-ra nyert Ouluban a Blues és ezzel egy győzelemre került a bajnoki cím megszerzésétől.

Utolsó mérkőzését is megnyerte a közvetlen rájátszás előtt a Löwen Frankfurt, így 48. győzelmüket aratták zsinórban. Az ellenfél a Duisburg csapata volt, amely két harmadon keresztül tudta tartani a lépést Vas Mártonékkal. Az első negyven perc 2-1-es hazai vezetést hozott, ehhez pakoltak még hozzá a záró húsz percben három gólt a hazaiak, kialakítva az 5-1-es végeredményt. Vas Márton ezúttal nem szerzett pontot.

Bár egy rövid ideig vezettek, Nagy Gergőék harmadik hétvégi meccsüket is elbukták a Missouri ellen, ezúttal 3-1-re nyert az ellenfél. A magyar csatár kivételesen nem szerzett pontot.

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 22., vasárnap
VB 12:30 GBRSLO 3-1VÉGE
VB 16:00 HUNKAZ 0-3VÉGE
  • SPORT 1
VB 19:30 POLITA 1-3VÉGE
április 23., hétfő
VB 16:00 SLOPOL 2-4VÉGE
  • SPORT 1
VB 19:30 ITAHUN 2-3VÉGE
  • SPORT 1
április 24., kedd
VB 16:00 KAZGBR 
  • SPORT 1
április 25., szerda
VB 12:30 ITAKAZ 
  • SPORT 1
VB 16:00 GBRPOL 
  • SPORT 1
VB 19:30 SLOHUN 
  • SPORT 1
április 26., csütörtök
VB 19:00 POLHUN 
  • SPORT 1
április 27., péntek
VB 16:00 KAZSLO 
  • SPORT 1
VB 19:30 ITAGBR 
  • SPORT 1
április 28., szombat
VB 12:30 KAZPOL 
VB 16:00 SLOITA 
VB 19:30 HUNGBR 
  • SPORT 1
Partnerünk