Vas Jánosék szépítettek az elődöntőben

   

A Rouen ettől még továbbra is a kiesés szélén áll az Angers-val szembeni harcban. Sebők Balázsék egyenlítettek a finn juniorbajnokság elődöntőjében, míg Bartalisék második vereségüket szenvedték el harmadosztályú ellenféltől a kiesés elkerüléséért vívott harcban.

Fokozódnak az izgalmak a Ligue Magnus elődöntőjében. Az előzetesen kevésbé esélyesnek gondolt Angers a párharc első három mérkőzését megnyerte a Rouen-nal szemben. Az ily módon szinte kilátástalan helyzetbe kerülő Vas Jánosék már második meccsüket nyerik, ám többet már nem hibázhatnak, míg ellenfelüknek továbbra is egy győzelem kell a döntőbe jutáshoz. Álomszerűen kezdett a Rouen, már az első másfél perc után két góllal vezettek. Az Angers ugyan még az első periódusban szépített, több gólra azonban már nem futotta az erejükből. A hazaiak a második húsz percben újabb két góllal biztosították be győzelmüket és végül 4-1-re nyertek. Vas János a harmadik gólnál adott gólpasszt.

Nem mondhatni, hogy Sebők Balázsék uralták volna a finn juniorbajnokság elődöntőjének negyedik mérkőzését. A Karpat az összesítésben 2-1-re vezető és a továbbjutástól már csak egy gőzelemre álló Assat csapatát fogadta. A kapura lövéseket a vendégek nyerték 43-14-re, ennek ellenére a három emberelőnyéből három gólt szerző Karpat 3-2-re nyert és egalizált a párharcban. Sebők egy asszisztot szerzett, és hetedik rájátszásbeli mérkőzésén hatodik pontjánál tart, +3-as pluszmínusz mutató mellett. A mindent eldöntő ötödik mérkőzést két nap múlva, csütörtökön rendezik Ouluban. A másik ágon a Blues a Pelicans-szal játszik, érdekesség, hogy mindkét párharc mindegyik meccsén eddig a hazai csapat nyert.

Harmadik mérkőzésén második vereségét könyvelte el Bartalis István csapata, a Troja/Ljungby az Allsvenskanban történő bentmaradásért vívott tízmeccses minibajnokságban. Érdekes módon az eddigi egyetlen győzelmet a másik másodvonalbeli csapat, a Björklöven ellen aratta a Troja, két harmadosztályú ellenféltől szenvedtek vereséget Bartalisék. Az eredmény 5-2 lett a vendégek javára. Bartalis Razingarral és Zanoskival játszott egy sorban, mínusz kettővel zárta a meccset.

Cimkék: , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum