Keszthelyi Miklós munkáját díjazták

 

Az UTE utánpótlásedzője az egyike a MOL Tehetséggondozásért Díjjal jutalmazott nyolc, példamutató munkát végző pedagógusnak.

“Az Új Európa Alapítvány 2006 óta évente 100 millió forintot fordít a fiatalok, a pedagógusok és a gyermekegészségügy támogatására ? áll a Jégkorongblognak megküldött sajtóanyagban. ? Az elmúlt hét év során már több mint ötven kiváló pedagógus példamutató munkáját ismerte el az alapítvány. Idén több mint 700 jelölt közül választotta ki a kuratórium azt a négy tanárt és négy edzőt, akik önzetlen munkájukért átvehették a MOL Tehetséggondozásért Díjat, amely erkölcsi és anyagi elismerés: a díjjal 500 000 Ft tiszteletdíj jár. Ezek a tanárok és edzők munkájukkal, áldozatkészségükkel és szakmai támogatásukkal számos tehetséges fiatal kibontakozását segítették.

Keszthelyi Miklos

A 2013. évi MOL Tehetséggondozásért Díjat olyan kiváló tanárok vehették át, mint Fazekas Erzsébet szolfézs, ének-zene tanár (Miskolc), Dr. Kirsch Éva fizikatanár (Debrecen), Szász Józsefné Réger Judit hegedűtanár (Budapest) és Tölgyesné Kovács Katalin biológia-kémia szakos tanár (Zalaegerszeg).

A sportszakemberek között Gyöngy Attila birkózóedző (Eger), Keszthelyi Miklós jégkorongedző (Budapest), Nagy Gábor kosárlabdaedző (Paks) és Suba László atlétikaedző (Debrecen) részesült az elismerésben.”

)

A sajtóanyagban így mutatták be részletesen kedvenc sportágunk képviselőjét (a képen balról a második):

“Keszthelyi Miklós (1973) ? jégkorong edző, Budapest

Keszthelyi Miklós az UTE jégkorongcsapat szakedzője. Már aktív játékos korában, 1993-ban elkezdte az edzői szakmát. 1996-ban szerzett testnevelő-tanári, 2008-ban jégkorongszakedző diplomát. 20 éves edzői pályája során az óvodai és iskolai korcsolyaoktatáson keresztül egészen az U16-os utánpótlás korosztályig foglalkozott gyerekekkel. A Magyar Jégkorong Szövetség U14-es tehetséggondozó programjának kezdetétől fogva az egyik vezetőedzője. Kétszer is elnyerte a szövetségtől a legjobb utánpótlásedzőnek járó díjat, mialatt több tucat utánpótlás válogatott gyermeket és jó pár felnőtt válogatott játékost nevelt a sportágnak (Hári János, Szirányi Bence, Kovács Csaba, Borbás Gergely, Németh Attila, Nagy Richárd). ”

A Pakk Jégkorongmagazin két évvel ezelőtt készített riportot Keszthelyi Miklósról (17:45-től látható):

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum