Hüffner Adrián

 

Hüffner Adrián, a Dab.Docler válogatott kerettag védője két hete küzd vállsérülésével, a Magyar Kupa négyes döntőjében már jégre lépne.

Hogy van a sérülése?

Köszönöm, már jobban vagyok. Vasárnap volt két hete, hogy megsérültem a HSC Csíkszereda ellen. Az első harmad végén a támadó harmadban egy belőtt korongért mentem, amit sikerült a védő előtt megszereznem, a korongot továbbpasszoltam és a passz után kaptam egy ütközést, aminek következtében elszakadt a bal vállamban egy szalag. Az orvosok azt mondták az első diagnózis után, hogy kb. két hét teljes pihenő kell. Az első héten még nagyon érzékeny volt minden mozgásra, nem tudtam dolgozni, a második héten már bicikliztem és láberősítő feladatokat végeztem. Kinezio tape, lézer, krémek, ezek mind segítettek, műteni pedig hála az égnek nem kellett. Éppen kedden voltam kontrollon, és szerencsére szerdától már jégre mehetek korcsolyázni, bár most még vigyáznom kell rá. Jövő héttől terhelhetem a vállamat is. Abban bízom, hogy sikerül a Magyar Kupa négyes döntőjére teljesen visszaerősítenem a vállam.

Hogyan készül a szezon hátralevő részére?

Az elmúlt egy-másfél héten konditeremben készültem. Így, hogy van egy kis időnk a MOL Liga miatt, ezt az edzők kihasználják, és ezen a héten elég komoly terhelést kapunk, amiben nekem is lesz részem, csak kicsit másképp. A kiesésnek senki sem örült, mindenki le volt törve a hazaérkezés után, nem volt jó a hangulat az öltözőben, de mostanra ez már nem érezhető, mindenki arra koncentrál, hogy bejussunk a Magyar Kupa négyes döntőbe és ott minél jobb teljesítmény nyújtva szépen búcsúzzunk a szezontól. Szerintem a csapat jó, van esély, hogy a kupát megnyerjük, ha mindenki keményen odateszi magát és még a szerencse is mellénk áll. A válogatottal kapcsolatban, először is bízom benne, hogy 100%-os leszek, és remélem, hogy lesz lehetőségem az edzőtáborban bizonyítani. Mindenkinek meg kell küzdeni majd a helyéért, nem látok nagy különbséget a játékosok között, szerintem a pillanatnyi forma fog dönteni sok játékosnál, hogy éppen utazik, vagy nem. Az ellenfeleket nézve nem lesz egyszerű dolga a válogatottnak, a két olimpiai résztvevő és ott nem rosszul szereplő csapat nagyon erős, de a többi ellenfelet sem lehet lebecsülni. Ausztria csapatából néhány rutinos játékos a közelmúltban visszavonult, ami nekünk kedvezhet, de ismerve őket, szerintem orvosolni fogják ezt a problémát. A többi ellenfélnél papíron és az utóbbi évek tapasztalatai alapján erősebbek vagyunk, de ellenük is bármi megtörténhet. Érdekes vb lesz, én mindig bízom benne, hogy feljut az A csoportba a válogatott.

Huffner

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum