Eddig még nem értünk el semmit

 

Robert Spisák és Kari Rauhanen osztotta meg gondolatait a MOL Liga-döntő előtti utolsó edzéseket követően. Az Érsekújvárnál több a kérdőjel, Uram visszatérését várják a felvidéki szurkolók.

“Nagyon jó csapat a Brassó ? mondta blogunknak Robert Spisák, az Érsekújvár edzője ?, és az alapszakasz utolsó fordulóiban és az elődöntőben lendületbe is jött. Remek kapusuk van, jól játszanak emberelőnyben és emberhátrányban, a védőik támadásban is életveszélyesek. Apróságok dönthetnek, és ahhoz, hogy ezek az apróságok a mi oldalunkon legyenek, meg kell dolgoznunk erősen. Nagyon fontos lesz a fegyelem és a sportszerencse is. Sokat videózunk, keressük ellenfelünk gyenge pontjait, igyekszünk úgy alakítani a taktikánkat, hogy hibázásra kényszerítsük őket. Jó lenne minél komplettebb csapattal kiállni ellenük, de ezen a téren azért vannak gondjaink. Minden valószínűség szerint csak közvetlenül a mérkőzés előtt döntünk arról, hogy ki fog játszani.”

Információnk szerint nem lenne meglepő, ha a hosszú ideje sérült Marek Uram megpróbálkozna a visszatéréssel ezen a mérkőzésen.

spisakrauhanen

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)

“Eddig még nem értünk el semmit ? nyilatkozta Kari Rauhanen. ? A legfontosabb mérkőzések most következnek. Szombaton érkeztünk meg Érsekújvárra, vasárnap és hétfő az első két meccs a döntőben. Nagyon kemény feladat áll előttünk. Az Érsekújvár egészen más stílusú hokit játszik, mint a többiek. Technikás szlovák hokit, de ugyanakkor nagyon erős fizikai játékot játszanak. Sokszor volt komoly problémánk ellenük az otthonukban. De a playoff hoki egészen más dolog, és ezt ők is pontosan tudják. 100%-ban bízom a csapatomban, igyekszünk megnehezíteni a dolgukat. Nagyon fontos, hogy sokat és jól korcsolyázzunk, ez lehet a fegyverünk a nagyobb termetű, erős játékosok ellen. A kapusteljesítményünkkel egyelőre elégedett vagyok, az emberelőnyökön javítanunk kell, a büntetések kivédekezése viszont rendben volt legutóbb. Nagy reményeim vannak. Persze a feladat egyáltalán nem könnyű, négy meccset kell nyerni, és ez rengeteg erőfeszítést kíván. A nagy mérkőzéseken egyre inkább az dönt, hogy a két kapus és a két csapat emberelőnyös teljesítménye között mekkora a különbség. Na és persze az oda vezető út, azaz hogy mennyire fegyelmezett a csapat, lesznek-e elkerülhető szabálytalanságok. Az 5 az 5 elleni játék a modern hokiban ilyen szinten már nem jelenthet döntő különbséget.”

A mérkőzést a magyarországi Digi Sport 2 élőben közvetíti.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum