Maratoni meccset játszottak Feketéék

 

92 percig tartott a Feldkirch negyedik rájátszásbeli mérkőzése. Nagy Gergő megállíthatatlan, újabb győztes gólt lőtt.

A Quad City Mallards ismét az Arizonával találkozott a CHL-ben. Nagy Gergő már 68 másodperc elteltével betalált. Az ötödik percben tovább növelték előnyüket a hazaiak, ezúttal emberhátrányból voltak eredményesek. A végeredmény a meccs felénél alakult ki, amikor a Quad City a harmadik gólját is megszerezte. Mivel több gól már nem esett, így 3-0-ra nyertek Nagy Gergőék. Nagy 52 mérkőzésen 45 pontot szerzett, +12-vel áll.

Péntek után szombaton is kikaptak Kóger Dánielék az ECHL-ben, ahol az Elmira a Wheeling Nailers fogadta. Góltalan első harmad után az Elmira szerzett vezetést a 37. percben, sőt, a harmadik harmad első percében emberelőnyben kettőre növelték az előnyt. A vendégeknek azonban négy perc sem kellett és kiegyenlítettek. Következett a hosszabbítás, ahol másfél perc után a Nailers a győzelmet jelentő találatot is megszerezte, 3-2-re nyerve a mérkőzést. Kóger ezúttal nem szerzett pontot.

Két idegenbeli találkozó után 1-1-es állásról várta Fekete Dániel csapata, a Feldkirch az INL rájátszásának első körét a Neumarkt Riwega ellen. A magyar csatár ezúttal is a második sorban kapott helyet. A vendégek az első harmadban megszerezték a vezetést, majd a 26. percben emberhátrányban lőtt góllal már 0-2-t mutatott az eredménykijelző. A játékrész vége felé a Feldkirch egy gólra felzárkózott, de a 47. percben az olasz csapat visszaállította a kétfás különbséget. Az 54. percben Feketéék emberelőnyből ismét feljöttek egy gólra, azonban egyenlíteni már nem sikerült, 3-2-re nyertek a vendégek és visszavették a pályaelőnyt.

Ezt követte a szombati maratoni találkozó, melyen a Neumarkt számára már a továbbjutás volt a tét. Ez a meccs az első és utolsó perces gólokról szólt. A hazaiak már az első percben megszerezték ugyanis a vezetést, amit a vendégek a harmad utolsó percében kiegyenlítettek. A középső játékrész első percében ismét a vendégek lőttek gólt, majd alig egy perc múlva a hazaiakon volt a sor, hogy egyenlítsenek. Innentől mindkét csapat fegyelmezetten védekezett, aminek következtében 71 perces gólcsend következett. Nem csak a rendes játékidőben, hanem a ráadásként lejátszott negyedik harmadban sem esett újabb gól. Végül Feketéék voltak eredményesek, a 92. percben 3-2-re megnyerve a találkozót. A Feldkirch kiegyenlítette a párharcot, folytatás 12-én Olaszországban.

Cimkék: , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR ÉLŐ
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum