Érsekújvár?UTE 3-2

   

Győzelmével az Érsekújvár biztosította második helyét a rájátszásban, a tartalékosan felálló UTE pedig méltóképpen búcsúztatta a szezont.

Nagyobb tétje volt a házigazdák számára a találkozónak, hiszen az ő második helyükhöz a meccs előtt még kellett három pont. Ennek megfelelően Weissmann duplájával a 13. perc elejére kétgólos vezetéshez jutottak a felvidékiek. Előbb a bedobópontok magasságában, középtájt hagyták egyedül az újpesti védők, majd emberhátrányban szerzett korongot vágott a léc alá a kiváló szlovák csatár. A tartalékosan érkező UTE azonban egy pillanatra nem adta fel, a következő emberelőny első felével ugyan nem tudott mit kezdeni, de aztán Horváth András bombája kipattant Krajcovicról, a kipattanót pedig Reiter kotorta be a kapuba. A második harmadban, különösen annak második felében nagyon nyomott az Érsekújvár, de az UTE többnyire hősiesen, olykor szerencsével hárította a veszélyeket. A harmad második felét gyakorlatilag az újpesti harmadban töltötték a csapatok, ám az utolsó másodpercekben elkövetett fegyelmezetlenségek következtében két perc kettős hátrányban kezdte a záró húsz percet az Érsekújvár. Ismét Horváth András bombázott, ismét Reiter termett ott a lepattanón, így a 42. percben ismét egyenlő volt az állás. Nem sokáig, mintegy 100 másodpercig örülhettek az egyenlítésnek a csapatukat idei utolsó meccsükre elkísérő lila-fehér szurkolók, hiszen a 44. percben Kowalczyk talált a kapuba, kialakítva a 3-2-es végeredményt. Győzelmével az Érsekújvár biztosította második helyét az alapszakaszban, az UTE pedig idei egyik legjobb játékával, méltón búcsúztatta a szezont.

Robert Spisák, vezetőedző, Érsekújvár: “Négy sorral kezdtünk, de nem ment jól a játék,. ezért az első szünetben át kellett állnunk három sorra. Remgeteg helyzetünk volt, de semmit nem tudtunk belőni, ezért lett szoros a mérkőzés. Szurkolóink ma is sokat segítettek, köszönjük nekik!”

Fekti Bálint, UTE: “Jól kezdtünk. Később megszerezték a vezetést, de visszajöttünk a meccsbe. Sajnos túl sok kiállítást szedtünk össze, és ezek elvitték az energiánkat. Az Érsekújvárnak sok helyzete volt, de szerencsések voltunk, nem tudta belőni ezeket. Szoros meccs volt!”

Erste Liga, Érsekújvár, 1349 néző. Játékvezetők: Haszonits, Németh, Vas, Berger.
Krajcovic: 92,6% (Chovan)
K
Hajek: 92,9% (Szabó)
Hrudík, Kowalczyk, Podstavek, Stefanka O., Dubec Marek
1
Ványi, Maklári, Reiter, Pichler, Farkas
Baron, Kames, Hurtaj, Frolík, Weissmann
2
Horváth, Bereczki, Sweeney, Coleman, Crichton
Sucharda, Siska, Caladi, Uhnák, Polcík
3
Dorner, Kovács, Szirányi, Fekti
Král, Pavesic, Korytko, Ruzicka
4
Robert Spisak
E
Fekti Bálint
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
1-0 08:34 NZÁ Weissmann Hurtaj Kames
2-0 12:08 NZÁ SH Weissmann Frolík Kames
2-1 14:19 UTE PP Reiter Horváth
2-2 41:45 UTE PP2 Reiter Horváth Farkas
3-2 43:25 NZÁ Kowalczyk Hrudík Stefanka O.
42 Kapura lövések száma 27
22 Kiállításpercek 20
Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum