Sofronék legyőzték a listavezetőt

 

Nyertek Hentesék, Vas Mártonék és Nagy Krisztiánék, Nagy Gergőék viszont kikaptak.

A német bajnokságban nagy rangadót rendeztek vasárnap, hiszen a tabella második helyezettje az elsőt fogadta, vagyis a Hamburg Krefeldbe látogatott. A vendégek kezdték jobban a meccset, hiszen az első harmadban megszerezték a vezetést. Sofron Istvánék sokáig nem találták a fogást a Hanburg védelmén, de aztán a 34. percben 24 másodperc alatt kétszer is mattolták Kotschnew kapust és átvették a vezetést. Itt azonban még nem volt vége a hazai hengernek, a játékrész utolsó percében emberelőnyben is betaláltak, kettőre növelve a Krefeld előnyét. Ezt követően a Hamburgon volt a sor, hogy fordítsanak, ám ez hosszú időn keresztül nem sikerült. A 16. percben végül megtört a jég és egy gólra zárkóztak fel. A végén még lehozták a kapust, de ebből is a Krefeld szerzett gólt, kialakítva a 4-2-es végeredményt. Sofron pontot nem szerzett, +1-gyel zárta a mérkőzést.

Az utolsó fordulót rendezték a svájci másodosztályban. Ezen Hentes Kristóf csapata, a GC Küsnacht Lions a VISP otthonába látogatott. A több mint háromezer néző előtt lejátszott mérkőzésen Hentes gólpasszával a vendégek szereztek vezetést a nyolcadik percben. A hazaiak nem tudtak mit kezdeni a zürichiekkel, csak a 48. percben sikerült betalálniuk, de ezt követően 15 másodperccel Hentesék visszavették a vezetést. A mérkőzés az 54. percben dőlt el, amikor a vendégek megszerezték újabb góljukat, amivel 3-1-re megnyerték a meccset.

A mérkőzés felénél már 5-0-ra vezettek Vas Mártonék az Oberliga küzdelmeinek záró szakaszában. Az ellenfél a Hannover Indians volt, a frankfurtiak idegenben léptek pályára és rontották el a kilátogató kétezer néző vasárnap estéjét. A záró játékrészben 1-1-es döntetlent értek el a csapatok, ezzel alakult ki az 1-6-os végeredmény. Vas pontot nem szerzett.

Nagy Gergőék a Missouri otthonába utaztak és kaptak ki 5-2-re. Pedig nem kezdett rosszul a Quad City, hiszen a vezetést is megszerezte és negyven perc után is még csak 3-2-re vezettek a hazaiak. Sőt, a harmadik játékrész 18. percében egyenlíteni is sikerült, ám ezt követően egy percen belül visszavette a Missouri a vezetést. Az utolsó nyolcvan másodpercet emberelőnyben kezdte a Quad City és a kapusát is lehozta, ez azonban végzetesnek bizonyult, hiszen a hazaiak nyolc másodperc alatt az üres kapuba ütötték a korongot, kialakítva a végeredményt. Nagy Gergő ezúttal nem szerzett pontot.

Nagy Krisztián meglőtte hétvégéje első nem emberhátrányos találatát, amivel az El Paso Rhinos meg is szerezte a vezetést a Valencia Flyers ellen a harmadik percben. Az első játékrészt 2-1-re, a másodikat 2-0-ra, a harmadikat pedig 3-2-re nyerte a Rhinos, összesítésben pedig a meccset is 7-3-ra.

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR ÉLŐ
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum