UTE?Érsekújvár 2-3

   

Nem beszélt a levegőbe Ancsin János, amikor szoros meccsre készült az Érsekújvár ellen. 5 másodpercen múlt a pontszerzés.

Tanulságos szezonja van a liláknak, ez már biztosan elmondható. Másodszor is csak egy hajszál választotta el Ancsin János és Fekti Bálint csapatát attól, hogy megviccelje az Érsekújvárt, és az utolsó pillanatokban megint mégis vereséget szenvedtek. Pedig nem így kezdődött a mérkőzés. Az UTE nekiment a vendégeknek, több nagy helyzetet is kialakított, gólt azonban az Érsekújvár szerzett, egy kontrából Uhnak szerzett vezetést. Hamar jött a válasz, 6 perc múlva Crichton lőtt Virág Csaba passzából Chovan hálójába. Támadásban maradtak a hazaiak, de a szünetig nem született újabb gól.

Nem úgy a második harmad első szakaszában, amikor megcserélték a szerepeket az első újpesti gól főkolomposai, most Crichton készítette elő Virág Csaba gólját. A kifejezetten bíztatóan játszó UTE fokozatosan elfáradt, a vendégek feljöttek, átvették a kezdeményezést, és a meccs felénél Frolik révén ki is egyenlítettek. A vendégek egyre nagyobb fölénye újabb helyzeteket eredményezett, de a lila védelem és Pleszkán derekasan állta a sarat. A harmadik harmadban többször is beszorult az UTE a saját kapuja elé, hatalmas izgalmak közepette peregtek a percek. A fokozódó nyomást érezve a szakvezetők időt is kértek. Sikerült túlélni egy kisbüntetést is, de 5 másodperccel a vége előtt Podstavek csak átgyötörte a korongot a gólvonalon, ezzel november után másodszor is az utolsó pillanatokban fordította a maga javára a meccset a felvidéki csapat.

Ancsin János: “Jól játszottunk, pontot, pontokat rabolhattunk volna. A végén az hiányzott, hogy háromból egy bulit sem tudtunk elhozni, beszorultunk, s megkaptuk a gólt. Ez a rutintalanságunk számlájára is írható. Szeretném kiemelni, hogy három 18 év alatti játékosunk is nagyon szépen helytállt ma, és Pleszkán Joci nagyon sokat tett hozzá ezúttal is a meccshez.”

Robert Spisak: “A rövid válogatott szünet kicsit megtörte a lendületünket. Nem tudtunk úgy játszani, mint azelőtt. Nem éreztük a meccs ritmusát. Szoros meccset játszottunk, mert a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni, illetve nem voltunk elég gyorsak. A harmadik harmadra feljavultunk, uraltuk a játékot, s a végén szerencsére tudtunk ütni egy gólt.”

 

Erste Liga, Megyeri út, 179 néző. Játékvezetők: Gebei, Kincses, Pálkövi, Nagy.
Pleszkán: 95,1% (Hajek)
K
Chovan: 94,4% (Krajcovic)
Zalavári, Maklári, Reiter, Sweeney, Farkas
1
Hrudík, Kowalczyk, Podstavek, Stefanka O., Dubec Marek
Horváth, Bereczki, Virág Cs., Crichton, Szűcs
2
Baron, Kames, Hurtaj, Frolík, Weissmann
Ványi, Sommer, Kovács, Fekti, Varga
3
Sucharda, Siska, Caladi, Uhnák, Polcík
Garbacz, Virág T., Szirányi, Sági
4
Král, Pavesic, Hardi R., Korytko, Ruzicka
Ancsin János, Fekti Bálint
E
Robert Spisak, Miroslav Stefanka
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
0-1 08:06 NZÁ Uhnák Caladi
1-1 14:36 UTE Crichton Horváth Virág Cs.
2-1 25:20 UTE Virág Cs. Crichton
2-2 31:09 NZÁ Frolík Baron Weissmann
2-3 59:55 NZÁ Podstavek Kames
36 Kapura lövések száma 61
8 Kiállításpercek 8
Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum