Brassó?Miskolc 1-4

   

Nagyon fontos és nagy győzelmet aratott a Miskolc Brassóban.

Az egymással hatalmas harcot vívó két csapat csörtéjéből a meccs elejét és végét két-két góllal koronázó borsodiak nyerték, ezzel óriásit léptek a rájátszás felé. Az első harmadot nagyjából elharmadolta a két miskolci gól, előbb Tóth Adrián, majd Hegyi Ádám volt eredményes, utóbbi két hónap után lőtt újra gólt, 0-2-vel mentek pihenni a csapatok.

A hazai szurkolók bánatára a középső húsz perc utánra ugyanezt írhatnánk, mivel bár munkás is harmadot produkált a két csapat, nem esett gól ebben a periódusban.

BRAMIS 140214

Nem úgy a záró játékrészben, amikor is rögtön három. De nem kapta könnyen a győzelmet a Miskolc. Dornic a 45. percben szépíteni tudott, nem kis riadalmat okozva ezzel a vendégcsapatnál. Ám a folytatásban nem jött a második brassói találat, helyett érkezett két Jegesmedve-gól. Nyolc perccel a vége előtt Fliszár Zalán duplájára növelte csapata előnyét, majd egy percre rá Láda Balázs találata ? így ezen bekkpár mindkét tagja gólt lőtt  ? a meccs végét jelentette, 1-4-ről nem volt visszaút, győzött a pénteken jobb csapat képét mutató Miskolc.

Kari Rauhanen, vezetőedző, Brassó: “Nem gyakran nyertek eddig hokimeccset egyetlen lőtt góllal. Rengeteg helyzetünk volt ma, különösen emberelőnyben, de nem találtuk az utat a kapuba. Azt hiszem, a meccs első fele a játékot tekintve miénk volt, részben a második is, de ha egyszer nem lőttünk gólt, nem nyerhettünk. Ennek ellenére nem tehetek szemrehányást a játékosoknak. Igyekeztem két egyforma erősségű sort kialakítani, a taktika megvolt, egyszerűen nem tudtunk gólt lőni. Harcolunk tovább a rájátszásért.”

Bob Dever, vezetőedző, Miskolc: “Remek első harmadot produkáltunk. Mondtam a fiúnak a második előtt, hogy figyeljenek, mert a Brassó tele van jó játékosokkal, akik meg tudják fordítani a meccset. Sokat voltunk emberhátrányban, ami nem volt egyszerű, de túléltük ezeket a helyzeteket. A harmadik harmadban az ellenfelünk mindent egy lapra téve próbált gólt szerezni, fölényben is játszott. Végül nekünk sikerült megőriznünk a nyugalmunkat a döntő pillanatoban, egy látványos gólt is lőttünk, ami érzésem szerint eldöntötte a meccset. Nem hiszem, hogy szerencsénk volt, megdolgoztunk a sikerért, jól játszottunk. Még nem vagyunk a rájátszásban, vasárnap a Csíkszereda ellen játszunk, azt a meccset is meg akarjuk nyerni.”

Erste Liga, Patinoarul Olimpic Brasov, 2014. feb. 14., péntek. Játékvezetők: Rudolf, Redai, Martin.
Polc: 88,2% (Fülöp)
K
Gyenes: 97,1% (Duschek)
Wehrs, Nagy Cs., Dornic, Saluga, Zsók
1
Boyle, deBruyn, Knox, Fliszár, Faith
Mastaleriu, Hietamaki, Molnár, Virág, Gliga
2
Durco, Vojtkó, Metcalfe, Roczanov, Dubek
Piszarenko, János, Péter R., Antal, Petres
3
Láda, Hegyi, Hajós, Popovics, Tóth
Dumitru, Oprea, Imecs, Bálint, Márton
4
Budai, Ritó, Miskolczi, Rafaj
Kari Rauhanen
E
Bob Dever
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
0-1 07:27 MIS Tóth Hajós Láda
0-2 14:57 MIS PP Hegyi Faith
1-2 44:33 BRA Dornic Saluga Wehrs
1-3 51:54 MIS PP Fliszár Knox
1-4 53:08 MIS Láda Popovics Hegyi
34 Kapura lövések száma 34
8 Kiállításpercek 22
Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum