Tokaji Viktort megműtötték

   

A Fehérvár válogatott hátvédje a Dab.Doclerrel játszott Szuperkupa-döntőn szenvedett ujjtörést, 4 hétre összedrótozták a kezét.

Dr. Sándor Csaba csapatorvos csütörtökön délelőtt megműtötte a sérült testrészt, a kisujj első perce tört el. Sajnálatos módon a csontok el is mozdultak, ezért drótozni kellett. A teljes gyógyulás a nagy könyv szerint hat hetet vesz igénybe, ez azt jelenti, hogy Tokaji Viktor EBEL-szezonja véget ért, de a világbajnokságon minden bizonnyal ott lehet.

“Ambuláns műtétet hajtottak végre a kezemen, szerencsére nem kellett altatni ? mesélt a bekk az operációról. ? Sándor doki 45 percen át fúrt-faragott, helyretett minden csontot. A drótok négy hétig lesznek az ujjamban, addig nemigen edzhetek. A teljes gyógyulás kicsivel hosszabb idő, de akkortájt majd igyekszem egyeztetni az orvosokkal, hogy a korcsolyázást óvatosan elkezdhessem.”

A sérülés körülményeiről a következőket mondta a hátvéd: “Egy korongkilövés után hátulról a palánknak löktek. A kezem a bot és a palánk közé szorult. Nem éreztem, hogy ekkora baj van, még egy cserére bementem, de akkor már egyértelmű volt, hogy instabil a kezem. Levettem a kesztyűt és láttam, hogy nem úgy áll az ujjam, mint ahogy szokott.

Úgy tűnik, a legfontosabb meccseket nélkülem kell megvívja a csapat, de nagyon bízom a társaságban. Egy fecske nem csinál nyarat, nincsenek pótolhatatlan játékosok. Azért vagyunk 25-30-an a bő keretben, hogy ha sérültünk van, más a helyére álljon.”

Tokaji AVS

Fotó: Mudra László (jkb.hu)

Nem a jégen fejezte be a szerdai meccset Adam Naglich sem. A tengerentúli légiós a vállára kapott egy ütközést, emiatt nem tudta az érintett kezét emelni, fogásra használni. Csütörtökön MR-vizsgálatra ment, úgy tűnik, nem súlyos a sérülése, de injekciós kezelésre szorul. Az azonban biztató, hogy hétfőn jó eséllyel már ott lehet a Volán edzésén.

Colton Yellow Horn arca feldagadt, kellemetlen, de a jelek szerint nem mély a sérülés, ez nem akadályozza a kiváló csatárt a folyamatos munkában, mint ahogy Mihály Árpád combzúzódása sem eredményez kihagyást a csapatorvos tájékoztatása alapján.

A középszakaszban az alsóház első helyén álló Sapa Fehérvár AV19 február 24-én, azaz hétfőhöz egy hétre játssza a következő EBEL-mérkőzését, addig folyamatos edzésekkel készül az utolsó négy középszakaszbeli meccsre Marty Raymond és csapata.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum