Nem segítettünk Haláknak

 

Edzői és játékosértékelések az USA?Szlovákia meccs után.

Dan Bylsma (vezetőedző, USA): “Az első meccsünk volt ez az olimpián, és tetszett, amit láttam. A leginkább az tett rám jó benyomást, ahogy reagáltunk arra, amikor kiegyenlítettek. Hat góllal válaszoltunk még ugyanabban a harmadban, és ezzel beállítottuk az egy harmadon belül valaha az USA válogatottja által lőtt gólok rekordját. Ott tartottuk őket a védőharmadukban, valósággal odaszögeztük őket. Ilyen csapat vagyunk, és ilyen csapat is maradunk. Az oroszok ellen nagyon nehéz dolgunk lesz. Olyan játékosaik vannak, mint például Malkin, akiről sosem lehet tudni, mit fog csinálni a következő pillanatban, és időnént arról sincs fogalmunk, hogy hogy csinálja. Ellenük a kiszámíthatatlanra kell számítani, és az ilyen tehetségekből nemcsak egy van a csapatukban. ”

Vladimir Vujtek (vezetőedző, Szlovákia): “Az amerikaiak jobbak voltak, egységesebbek voltak, mint mi. Szerencsénk sem volt, fegyelmezetlenek voltunk és a taktikai fegyelmünk is hagyott kívánnivalókat maga után. Sok mindenen kell változtatnunk, lehet, a felállásunkon is. Nem volt túl sok pozitívum a mai estében. Sok emberelőnyt is kihagytunk. Sokkal jobbb teljesítményre vagyunk képesek, mint amit ma mutattunk.”

Phil Kessel (csatár, USA): “Nagyon jó csapatteljesítményt mutattunk, jó érzés győzelemmel túllenni az első meccsen. Szlovákiának jó csapata van, azt hiszem, igazán jó teljesítményt nyújtottunk ma, és lőttünk néhány szép gólt is. Kell egy kis idő megszokni a nagyobb pályát. Több a hely a palánkig, és többet kell korcsolyázni is. Azt hiszem, a torna végére meg fogom szokni ezt is. ”

Peter Budaj (kapus, Szlovákia): “Egyáltalán nem segítettünk Halaknak. Azt hiszem, egy ponton volt olyan, hogy ők már 25 lövésnél jártak, mi meg 8-nál, és ezen kívül volt még egy csomó egyéb helyzetük is. A második harmad elején gyorsan kiegyenlítettünk, aztán hamar kaptunk egyet, majd még egyet. Onnantól csúsztunk lefelé a lejtőn. Az amerikaiak szárnyaltak, mi meg nem tudtunk velük tartani. Hibákra kényszerítettek bennünket és mi csúnyán megfizettünk ezekért.”

Cimkék: , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE INFO
EL 18:30 FTCSCC INFO
március 30., szombat
AL 18:00 SZGETO 
AL 19:00 LHLFTC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum