Könnyen kaptuk a gólokat

 

Edzői és játékosértékelések a Finnország?Ausztria meccs után

Erkka Westerlund (vezetőedző, Finnország): “Nem volt könnyű meccs a csapatnak és a kapusunnak sem, az osztrákok nagyon jól kezdtek. Sok jó dolgot láttam, és még többet, amin javítani tudunk, és amiből tanulhatunk. Selanne a felsőtestén sérült meg egy picit, de semmi komoly, szerintem pénteken már játszhat újra.”

Manny Viveiros (vezetőedző, Ausztria): “A fiú hajtottak megállás nélkül, blokkolta, ütköztek, gólokat lőttek, ez pozitív volt. Nekem rendben volt az erőfeszítés, amit a meccsbe tettek. Meglepő, amikor ilyen gyorsan tudsz gólokat lőni. De még meglepőbb, ha ennél is könnyebb gólokat adsz az ellenfélnek. Nem kell sok ahhoz, hogy ennél sokkal jobban játsszunk. A kanadaiak ellen sok videózással készülünk, megpróbáljuk megtisztítani a játékunkat a hibáktól, úgy érzem, van esélyünk a győzelemre.”

Jussi Jokinen (csatár, Finnország): “Szeretünk esélytelenek lenni, nekünk bejön az, amikor senki nem beszél rólunk. Csak megpróbáljuk azt csinálni, amitől a csapatunk sikeres lehet. Jó volt, hogy sok gólt lőttünk ma, sok játékos önbizalmat kaphatott ettől. De azért vannak dolgok, amiket a mainál sokkal jobban is csinálhatnánk.”

Thomas Vanek (csatár, Ausztria): “Remekül kezdtünk, aztán könnyen kaptuk a gólokat. Túl so lövést engedtünk nekik középről, és a kapusun nem bírta mindet védeni. Ahhoz hogy mi meg tudjunk verni egy finn csapatot, tökéletesen kell játszanunk és ma messze nem voltunk tökéletesek.”

Cimkék: , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum