A HSC az emberelőnyöket gyakorolja

 

Nem biztos, hogy elég csak a hazai meccseket megnyerni a rájátszáshoz.

A nemzetközi szünetben a Sport Club honlapja az esélyekről és az előttük álló feladatokról kérdezte a klub három játékosát: Ruczuj Gellért kapust, Szőcs Szabolcs hátvédet és Becze Tihamér csatárt.

A három játékos nagyon egyformán látja a siker kulcsát, a hazai meccseiket meg kell nyerni, kis szerencsével ez is elég lehet a rájátszásba kerüléshez, de ahhoz, hogy biztosan bent legyenek, idegenben is pontokat kell majd szerezni. Becze szerint erre a Miskolc és a Dunaújváros ellen is megvan a reális esély.

Ruczuj Gellért elmondta, hogy felkészülten érte Kozuch sajnálatos kiesése, így nem okozott gondot bírnia a megnövekedett terhelést, a sikerélmények pedig kimondottan feldobták, azóta, bár Kozuch visszatért, még nagyobb intenzitással edz. Szőcs Szabolcs szerint most nagy a nyomás a csapaton, de ezt is bírni kell, most kell begyűjteni az alapszakasz során elhullajtott pontok egy részét. Szerinte előfordulhat, hogy csak akkor jutnak rájátszásba, ha az alapszakaszból megmaradt mind a négy meccsüket megnyerik. Becze elmondta azt is, az olimpiai szünetben főként az emberelőnyös helyzetekkel foglalkoznak: “Most az emberelőnyös helyzetekre fektetünk nagy hangsúlyt. Kialakítottunk két sort, egyre jobban megy a játék. Lássuk, meccsen hogyan tudjuk megjátszani ezeket a helyzeteket.”

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum