A fejbe lőtt ember legendája

 

Csak itt, csak most. Thomas AV-től megtudhatják, milyen érzés, amikor a lelátón állva fejen talál minket egy nagy erővel meglőtt korong.

Igazából a Csak egy fotó rovatba szántuk az alsó képet, de ha már engedélyt kértünk a főszereplőtől neve közléséhez, úgy döntöttünk, meghallgatjuk a sztoriját is, megérdemli, mert állva kibírta ezt az ütést. Íme:

“Ez a 14. szezonom a világ legjobb sportágában. A Dornbirn-meccs előtt a Volán-csarnokba lépve éreztem, hogy aznap történik valami. Valami különleges.

Az 1. harmad utolsó 5 perce jött, vezettünk 1-0-ra. Jött egy elmerengő gyors gondolatom, milyen csodálatos dolog, hogy ilyen közel állunk a játékosokhoz, mennyire együtt tudunk küzdeni és harcolni minden egyes méterért és korongért, ők a pályán felszerelésben, mi a lelátón a torkunkkal. Jött még egy röpke ábránd, hogy 14 év alatt nem történt velem semmi komoly baj a pályán.

És rá 2 percre jött a pukkanás. Egy tompa löket a fejnél, homlok környéken, és egy bevillanó kép, ahogy ez a fekete vulkanizált tárgy épp repül el tőlem, rólam. Nesze neked, vonzás törvénye.

Thomas AV 1

A pillanat, amikor a főszereplő mosolya nem őszinte, de legalább a haverok felhőtlenül boldogok

Ahogy felém fordultak, a szurkolótársak arckifejezéséből láttam, baj lehet, viszont én nem éreztem semmit. Mintha begyakorolt mozdulatsorok lennének, pillanatok alatt rutinosan egy hideg sörösdoboz indult el az első sorokból, amely másodpercek alatt a homlokomon dió nagyságúra növekedett púpon landolt.

Sajnos egy idő után éreztem, hogy nem maradhatok a meccs végéig a helyemen. Kifelé menet a rolbásoknál Zsebi cimborámmal vadásztunk egy kis jeget, majd bepattantam a mentőbe, akik robogtak velem a sürgősségire. Az orvos egyből kérdezte, hogy vagyok, rávágtam, hogy 1-0-ra vezetünk! Elmosolyodott, és tudta, hogy képben vagyok.

Gyors röntgen után kiderült, az eredmények jók, egy zúzódással megúsztam. Közben jöttek az SMS-ek, hogy már 2-0-ra vezetünk. A 3. harmad elejére már vissza is értem, így láthattam csapatom győzelmét. A többiek mesélték, hogy Varga Arnold felpattanó korongja talált el. 2-3 nap borogatás következett, és már nem is látszott semmi. Viszont egy élménnyel gazdagodtam, és ereklyeként a képen látható sapkát beszereztem.”

Thomas AV 2

Új meccs, új hangulat, új ereklye, hüvelykujj

 

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum