Fekete góllal kezdte a középszakaszt

 

Az INL-ben szombaton játszották a középszakasz első fordulóját, a Feldkirch a Jesenice otthonában büntetőkkel nyert. Nyertek Hentesék és Nagy Krisztiánék is, Kógerék viszont kikaptak.

Hektikus mérkőzést játszott a Feldkirch a Jesenice otthonában az INL középszakaszának első fordulójában. Fekete Dánielék szereztek vezetést, az első harmadban elmentek 2-0-ra, amit a hazaiak a második játékrész elején kiegyenlítettek. A harmad második fele újra a Feldkirché volt, három gólt rámoltak be a szlovén kapuba. A hazaiak azonban nem adták fel, az utolsó percre úgy is ki tudtak egyenlíteni, hogy a vendégek közben hatra növelték lőtt góljaik számát. A hosszabbítás nem hozott eredményt, a szétlövésekben azonban a Feldkirch bizonyult jobbnak, így 7-6-ra nyertek. Fekete emberelőnyből volt eredményes. A középszakaszban az alapszakasz első öt helyezettje, automatikus playoff-résztvevőként, az egymás közötti helyezéseket dönti el. A 6-15. helyezett csapatokat két egyforma erősségű ötös csoportra osztják, ahonnan a két első kvalifikálja magát a legjobb nyolc közé, a két második helyezett egymás közötti meccsen dönti el, hogy melyikük lesz a rájátszás nyolcadik csapata.

Péntek után szombaton is 4-1-es vereséget szenvedett Kóger Dániel csapata az ECHL-ben. A magyar csatár visszaküzdötte magát az első sorba, az ellenfél ezúttal a Reading Royals volt, akik az első negyven perc után már 3-0-ra is vezettek. Az utolsó játékrészben lőtt ugyan egy gólt a Toledo, és a meccs végén emberhátrányba kerülve a kapus is lehozták, azonban ebből is a Reading ért el találatot, beállítva a 4-1-es végeredményt.

Hentes Kristóf csapata, a GCK Lions idegenben győzött a La Chaux-de-Fonds ellen. Pedig a meccs felénél még a hazaiak vezettek 2-1-re, de az ezt követő húsz perc alatt háromszor mattolták Hentesék a hazaiak védelmét. A mérkőzés hajrájára egy-egy gól mindkét oldalon esett, így alakult ki a 3-5-ös végeredmény. Hentes ezúttal nem szerzett pontot.

Hiába vezetett már három góllal a második a harmad elején Nagy Krisztián és Vay Ádám csapata, a WSHL-ben szereplő El Paso Rhinos a Dallas ellen, utóbbiaknak még a középső játékrészben, nyolc perc alatt sikerült egyenlíteni. A csattanó azonban az utolsó periódusra maradt, amikor a Rhinos betalált, 5-4-re megnyerve a mérkőzést. Nagy ezúttal nem szerzett pontot.

Cimkék: , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR ÉLŐ
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum