Gőz Balázsék dobogóst vertek

 

Idegenben győzött a magyar hátvéd csapata az Angers ellen, Vas Jánosék szétlövésben húzták be a két pontot, Vas Mártonék még mindig veretlenek, Hentes újra játszott.

A francia bajnokság 22. fordulójának legnagyobb meglepetését Gőz Balázs csapata, a nevét idény közben Morzine/Avoriaz-ról HCMAG-ra váltó együttes szolgáltatta, akik saját otthonában verték meg 4-2-re a tavalyi ezüstérmes és idén is roppant erős Angers-t. Az első harmadban egygólos vezetést szereztek a vendégek, amit a második harmad elején kiegyenlített az Angers, de Gőzék két emberelőnyös góllal visszavették a vezetést. Az utolsó harmad 1-1-es döntetlent hozott, így alakult ki a 4-2-es végeredmény. Gőz Balázs az első előnyös gólnál adott gólpasszt.

A speciális egységek parádéját hozta a Rouen strasbourgi vendégjátéka. A hazaiak hét lehetőségből ötöt, Vas Jánosék ötből hármat értékesítettek, így összesen nyolc előnyös gólt láthattak a nézők. Az első harmadban vezetett a Rouen, de a második harmadban egymás után négy előnyös góllal fordított a Strasbourg. A harmad azonban roueni előnyös góllal ért véget. A záró játékrész felénél elúszni látszott a mérkőzés, hiszen visszaállította a háromgólos előnyt a hazai csapat, természetesen emberelőnyből. Vasék azonban hatalmas hajrát indítottak és négy perc alatt lőtt három előnyös találattal kiegyenlítettek. A hosszabbítás nem hozott eredményt, a szétlövésben pedig a vendégeknek volt nagyobb szerencséje, így nyertek 6-5-re nyertek. Vas ezúttal nem szerzett pontot, a szétlövésekben büntetőt rontott.

Idei 31. mérkőzését is megnyerte Vas Márton csapata, a Löwen Frankfurt. Ezúttal a Hernen volt az ellenfél, amely az első harmadban meg is szerezte a vezetést, ám a második játékrészben Christian Wichert nyolc perc alatt ütött egy mesterhármast, ezzel megfordítva az állást. A hazaiak szépítettek, de az utolsó játékrész is Vaséké volt, így végül 5-2-re nyertek. A magyar hátvéd nem szerzett pontot.

Hentes Kristóf újra játékra jelentkezett és pályára is lépett a svájci másodosztályban. Csapata, a GCK Lions a HC Red Ice-t fogadta, a vendégek végig vezetve és kézben tartva a mérkőzés 4-2 arányban nyertek. Hentes az első sorban kapott helyet, pontot nem szerzett.

Cimkék: , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum