Kóger két góllal, három ponttal tért vissza

   

A magyar csatár idei első ECHL-meccsén három pontot szorgoskodott össze, természetesen őt választották a meccs emberének.

Az ECHL szombati fordulójára a Toledo Walleye az idei évben először nevezte a bordatöréséből felépült Kóger Dánielt. Az ellenfél a házigazda Wheeling Nailers volt. Az első harmadban a vendégek szereztek vezetést, Kóger köszönt be a hatodik percben. Ezt a vendégek még kiegyenlítették, ám a második játékrész is egy Kóger-góllal kezdődött, a 26. percben emberelőnyben talált be a magyar csatár. Egy perccel később újra emberelőnyből volt eredményes a Toledo, Kóger gólpasszal segített, majd újabb két és fél perc múlva egyenlő létszámban is betaláltak, ezzel már 4-1-re vezettek. Az utolsó játékrész derekán ugyan a hazaiak is kihasználtak egy emberelőnyt, majd az 58. percben hátrányból is betaláltak, de ennél közelebb már nem tudtak férkőzni ellenfelükhöz. Sőt, az utolsó percben üres kapura szerzett góllal állította be a végeredményt a Toledo, mely 5-3-ra nyert. Kóger Dánielt két góllal és egy gólpasszal, +1-es mutatóval a meccs legjobbjának választották. 11 ECHL-meccsen 6 pontja (3+3) van a szezonban.

Koger Daniel

Az idén már másodszor szakadt meg Nagy Gergő hétmeccses pontszerző sorozata a CHL-ben, de ez önmagában nem rossz hír. Ezúttal ráadásul csapata is kikapott egy gólszegény találkozón, ez már inkább. Az I-wireless Centerben 5800 néző előtt lezajlott mérkőzésen egészen az 54. percig nem született gól, ekkor a vendég Arizona bevágott egy emberelőnyt, ami el is döntötte a meccset, 1-0-ra nyertek a vendégek. Nem volt nehéz a meccs legjobbjait megválasztani, a három közé az egyaránt 27 lövést hárító két kapus, továbbá a gólszerző került.

Kétszer szerzett vezetést az Almtuna a Troja/Ljungby ellen az Allsvenskan szombati fordulójában, Bartalisék kétszer egyenlítettek, ám amikor a harmadik harmad elején harmadszor is vezettek a vendégek, erre már nem tudtak válaszolni. Érdekes, hogy az első két harmadban egyaránt korán, már a második percben gólt tudott lőni az ellenfél, míg a hazaiak csak a harmad végére tudtak kiegyenlíteni. A harmadik harmad derekán azonban egy áramszünet és egy emberhátrány is megtörte Bartalisék lendületét, így 3-2-re nyertek a vendégek. A magyar csatár pontot nem szerzett.

Értékes győzelmet aratott Gőz Balázs csapata a francia bajnokságban. Az ellenfél a Ligue Magnus negyedik helyezettje, a Villard-de-Lans volt. Az első harmadban 2-1-es vezetésre tettek szert a vendégek, ám Gőzék, többek között egy emberhátrányos találattal, a második játékrészben a maguk javára fordították az állást. A záró húsz percben egyenlítettek a Villard de Lans, így jöhetett a hosszabbítás, melyben 63 másodperc elteltével eldöntötték a meccset a hazaiak, 4-3-ra nyerve a találkozót. A magyar bekk nem szerzett pontot, +/- mutatója sem változott.

Fekete Dániel csapata, a Feldkirch paprikás hangulatú és izgalmas mérkőzésen kapott ki a Lustenau otthonában. A közel 80 perc kiállítást hozó mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést a nyolcadik percben, amit a 44-ben megdupláztak. A második gólra ugyan a legjobbkor, mintegy 15 másodperc elteltével már válaszoltak is a vendégek, az egyenlítés már nem sikerült, 2-1-re nyert a Lustenau. Fekete nem szerzett pontot.

Péntekhez hasonlóan szombaton is kétgólos vereséget szenvedett Austinban a Minot. Nagy Krisztiánék góltalan első harmad után a másodikban egyet kaptak, majd a harmadik elején kettőt. A szépítő találatot 15 másodperccel a mérkőzés lefújása előtt szerezték, beállítva a 3-1-es végeredményt. A magyar csatár nem szerzett pontot.

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum