Nagy Gergő pontot érő gólt lőtt

   

A magyar csatár sorozatban hetedik meccsén szerzett pontot. Sofronék legyőzték a ligamásodikat, Háriék szintén győztek a Mestisben, Vas Mártonék továbbra is veretlenek, Nagy Krisztiánék kikaptak.

Nagy Gergőék ellenfele a Wichita volt, mely előbb emberelőnyből, majd a második harmad közepén egyenlő létszám mellett is betalált. A Quad City Mallards az utolsó húsz percben kezdte meg a felzárkózást. Hatalmas rohamokat vezettek ellenfelükre, melynek ebben a periódusban mindössze két kapuralövést engedélyeztek. Mindennek meg is lett az eredménye, hiszen a harmad elején egy gólra zárkóztak, majd a játékrész felénél Nagy Gergő góljával ki is egyenlítettek. Mivel sem a hátralévő időben, sem a hosszabbításban nem született több gól, így jöhettek a szétlövések. Nagy itt is szerepet kapott, ám az ellenfél kapusa hárított, a csapat öt próbálkozójából mindössze egy játékosnak sikerült hálóba juttatni a korongot és ez kevésnek bizonyult, így 3-2-re nyert a Wichita. Nagy Gergő ezzel együtt csapata legponterősebb játékosa, 30 meccsen 27 pontot szerzett, 20. a liga kanadai táblázatán. Ráadásul a december végén megszerzett pontszerző sorozatát megismételve, hetedik egymást követő mérkőzésén szerzett pontot.

Nagy Gergo Quad 2

Újabb nagyon fontos győzelmet aratott a Krefeld a DEL-ben. Sofronék pénteken a tabellán közvetlenül előttük álló, vagyis jelenleg második Kölnt győzték le 2-0-ra. A Königpalastban 8000 néző előtt zajló mérkőzésen a hazaiak a 27. és az 50. percben voltak eredményesek. Az utolsó két percben ugyan lehozta a meccs három legjobbja közé beválasztott kapusát a Kölner Haie, de újabb gól már nem esett. Sofron ezúttal nem szerzett pontot.

Hári János ezúttal is a Mestisben induló farmcsapatban, a HCK-ban kapott szerepet, mely a Jukuritot fogadta. Hiába lőttek sokkal többet kapura Háriék, a meccs végig nagyon izgalmas volt, végül egy két és fél perces gólcsata döntött a hazaiak javára, melynek során a HCK kétszer is a kapuba talált, így végül 3-2-re nyertek. Hári nem szerzett pontot.

Vas Mártonék továbbra is őrzik veretlenségüket, a 2013. október 4-én kezdődött Oberligában még nem találtak legyőzőre. Ezúttal a Herner EV volt az áldozat, szolidnak mondható 4-1-es első harmad után, a másodikban valósággal megsorozta ellenfelét a Frankfurt, hétszer zörgette meg ellenfele hálóját a középső húsz perc alatt. A záró periódusra úgy is sikerült még kétszer betalálni, hogy Vasék ekkor erőiket már feltehetően a vasárnapi rangadóra tartogatták, amikor a nagy rivális Kassel Huskies otthonába látogatnak.

Üres kapura lőtt góllal kapott ki Nagy Krisztián csapata, a Minot az Austin otthonában, az NAHL-ben. Háromszor szerzett vezetést hazai csapat, Nagyék kétszer tudtak egyenlíteni, így amikor az utolsó percnek is egygólos hazai előnnyel vágtak neki a csapatok, a Minot edzőjének nem maradt más választása, mint lehozni a kapust. A kockáztatás nem jött be, újabb gólt lőtt az Austin, ezzel 4-2-re nyerve a meccset. Nagy Krisztián nem szerzett pontot.

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN INFO
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum