A svéd juniorválogatott mezét is árverezzük

 

Stephan Lundh, a Dab.Docler edzője a karácsonyi ünnepek után ellátogatott Malmőbe az U20-as vb helyszínére, ahonnan fantasztikus meglepetéssel tért haza. A háromkoronások mezét aláíratta a játékosokkal.

Nem terveztük, de kitörő örömmel vettük, hogy még mindig bővül a Vargyas László rehabilitációját elősegítő jótékonysági árverés tétellistája.

Az alábbi eredeti svéd Reebok-mezzel ? melyet természetesen a válogatott két NHL-játékosa, Filip Forsberg (Nashville Preadators) és Elias Lindholm (Carolina Hurricanes) is aláírt ? együtt már 59 tételre licitálhatnak és 1-et vihetnek el azonnal fix árral. A svéd mezen név és szám nem található.

swe u20 mez lundh

Az össz licitérték pénteken átlépte az 1 millió forintot, amit máris köszönünk azoknak, akik Vargyas László mellé álltak az eddigiekben. Ugyanakkor ne legyünk szégyenlősek megállapítani, hogy ezekben az árverésekben a támogatás öröme mellett az is vonzó, hogy a licitáló hokiszurkolók értékes emléktárgyakhoz juthat. Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy elég sok nagyon értékes tétel még elérhető árban várja jövőbeli új tulajdonosait.

Az összes tételt itt találják meg egy helyen.

Ne feledjék, magyarországi idő szerint hétfőn reggel 9 órától járnak le az árverések, a megváltozott feltételekről itt olvashatnak részletesen.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum