Változások az árverésen

 

Hétfőig tart a Vargyas László rehabilitációját elősegítő jótékonysági licit, újabb fontos részletekről írunk.

Az árverés a Vatera új rendszerében, az úgynevezett béta verzióban zajlik. Az online árverésekre szakosodott honlap az új belépőket már csak erre a verzióra engedi feltölteni. A béta verzió azonban még nem tökéletes, nem tud mindent, amit a régi. Többnapos tárgyalás végén két kérdésünkre is negatív választ kaptuk:

“Tájékoztatjuk, hogy a béta Vatera oldalán aukció indításakor sem tudja beállítani a lejárat idejét, az automatikus, az indítás idejétől függ.

Az 5 perces aukcióhosszabbítás kiemelését a béta Vatera oldalán nem lehetséges beállítani.”

Ez azt jelenti, hogy az előzetesen meghirdetett feltételekkel ellentétben a lejárat időpontja fix, amelyet ráadásul módosítani sem tudunk. Így a termékek licitje hétfőn reggel 9 és este fél 10 között különböző időpontokban jár le, attól függően, hogy eredetileg mikor rögzítettük a rendszerbe. Nem nagy öröm, de sajnos ez van. Így nem alakulhatnak ki olyan jó kis csaták, mint a két-három évvel ezelőtti nagy árverésünkön több termék esetében is.

Az aktuális helyzetben ha valaki nem szeretne lemaradni az általa választott relikviáról, azt javasoljuk, adja meg a tárgyra fordítható összeg maximumát a termék lapján található “Ajánlatod” mezőben, amely így működik. Nem kell tőle félni, ez a modul korrekten működik, és csak akkor megy feljebb a tényleges összeg, ha érkezik újabb licit. Veszteni csak akkor lehet, ha valaki az utolsó pillanatokban egy magasabb összeget nyom be, ez esetben elviheti a kiválasztott tárgyat az orrunk elől.

Jelenleg 58 tételre licitálhatnak és 1-et vihetnek el azonnal fix árral. Az össz licitérték pénteken átlépte az 1 millió forintot, amit máris köszönünk azoknak, akik Vargyas László mellé álltak az eddigiekben. Ugyanakkor ne legyünk szégyenlősek megállapítani, hogy ezekben az árverésekben a támogatás öröme mellett az is vonzó, hogy a licitáló hokiszurkolók értékes emléktárgyakhoz juthat. Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy elég sok nagyon értékes tétel még elérhető árban várja jövőbeli új tulajdonosait.

Az összes tételt itt találják meg egy helyen.

Még egy technikai problémát orvosoltunk. Horváth András két emléktárgyat ajánlott fel az árverésre. Az utolsó válogatott meccsén, az áprilisi vb-n Japán ellen használt ütőjét, valamint azt a kesztyű, amelyben az EBEL-ben hokizott. Ez a két tétel eddig egyben szerepelt. Ezt eredetileg két külön licitre szánta a felajánló játékos, ezért most szétszedtük. Eddig két licit érkezett a termékekre, nyeregben lévő olvasónk megértését kérjük, mert sajnos törölnünk kellett azt az árverést, amelynél egybe került be a két fenti tétel. Mivel a rendszerből az email címet nem lehet megtudni, így előzetesen nem tudtuk az érintettet értesíteni.

A változásokért és a kisebb kellemetlenségért elnézésüket kérjük, igyekeztünk a legjobb megoldást találni minden esetben. Várjuk továbbra is licitjeiket.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum