Bartalis két, Sofron és Fekete egy gólpasszt adott

 

Sofronék verték az utolsót, Bartalisék kikaptak a másodiktól, Feketéék nem bírnak az Appianóval, Vasék továbbra is veretlenek.

Sofron István csapata, a Krefeld a ligautolsó Düsseldorfot fogadta a német elsőosztályban. Döcögősen induló mérkőzésen végül közönségszórakoztató játékkal, fölényesen győztek. Az első harmadban emberelőnyből szerzett vezetést a hazai csapat, amit a második játékrész harmadik percében szintén emberelőnyből egalizált a Düsseldorf. Ez elindította a vezérhangyát a krefeldi fejekben, mert a következő öt percben négy góllal terhelték meg az ellenfél kapuját. Ezt az utolsó periódusban még kettővel toldották meg, így alakult ki a 7-1-es végeredmény. A győzelemben ismét az első sornak jutott meghatározó szerep. Adam Courchaine és Daniel Pietta is 1+4-ig jutott, Kevin Clark két gólt lőtt. Sofron egy asszisztot szerzett. Ide kattintva tekinthetik meg a meccs összefoglalóját.

Hasonló volt a felállás az Allsvenskanban, amennyiben a sereghajtó Troja/Ljungby a tabellán második helyezett Karlskronát fogadta. Bartalisék azonban sokáig nagyon jól tartották magukat esélyesebb ellenfelükkel szemben, amiben a magyar csatár is fontos szerepet játszott. Az első harmadban valósággal kapujuknak szögezték ellenfelüket Bartalisék, ám a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, majd egy kontrából a vendégek szereztek vezetést. Ezthamar kiegyenlítették a hazaiak, a gól előkészítésében Bartalis is részt vett. A második harmadban két góllal ellépett a Karlskrona, így 1-3-as állással kezdték a csapatok a záró játékrészt. A 49. percben ismét csak Bartalis asszisztját követő egyéni szólóval zárkózott egy gólra a Troja, a vendégek azonban közelebb már nem engedték őket, sőt, újabb két gólt szerezve végül magabiztos, 5-2 arányú győzelmet arattak. Bartalis mindkét hazai gólban benne volt, +1-gyel zárt. A meccs összefoglalója ezen a linken keresztül érhető el.

Három mérkőzés uán az Oberliga középszakaszában is veretlen a Frankfurt, miután idegenben is 5-2-re nyert a Herner ellen. Bár végig a Frankfurt vezetett, a meccs feléig jól tartották magukat a hazaiak. A második harminc percben azonban csak a Löwen volt eredményes. Vas ezúttal nem szerzett pontot.

Nem bír az Eppannal a Feldkirch az INL-ben. Legutóbb, novemberben, 4-2-re győzött Vorarlbergben az olasz csapat, december 26-án hazai pályán nyertek 3-1-re. Végig nagyon kiélezett küzdelem folyt a pályán, az első gól Fekete gólpasszából a Feldkirch lőtte a harmadik harmad 14. másodpercében. Tíz perc múlva Peruzzo góljával egyenlített a hazai csapat, majd három és fél perccel a vége előtt a vezetést is megszerezték, ismét Peruzzo volt eredményes. Mindent egy lapra feltéve támadott a Feldkirch, de gólt ismét a hazaiak szereztek, a meccs hőse, Peruzzo ezúttal asszisztos volt. Győzelmével az Appiano átvette a vezetést a bajnokságban a Feldkirchtől, igaz, egy meccsel többet játszottak.

Cimkék: , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE INFO
EL 18:30 FTCSCC INFO
március 30., szombat
AL 18:00 SZGETO 
AL 19:00 LHLFTC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum