Vas Márton erősen kezdte a középszakaszt

   

A magyar hátvéd az Oberliga nyugati csoportjában, a középszakasz első mérkőzésének 22. másodpercében talált a kapuba. Sofronék és Nagy Gergő kikaptak, de utóbbi sorozatban hetedik meccsén szerzett pontot.

A német harmadosztályban az alapszakaszt pontveszteség nélkül megnyerő Löwen Frankfurt a Duisburg ellen, hazai pályán kezdte meg a következő felvonást, vagyis a középszakasz küzdelmeit. Vas Márton a 22. másodpercben vállalkozott a kékről és bombája utat talált az ellenfél kapusán át a kapuba. Alig másfél perccel később megduplázta előnyét a Frankfurt, majd újabb 52 másodperccel később a Füchse is jelezte, hogy a pályán van. Így akik a büfében maradtak, azok két és fél perc alatt három gólról is lemaradtak. A folytatásban kissé visszább vettek a csapatok, a második játékrészt kezdték ismét nagyon jól Vasék, ezúttal 46 másodperc alatt sikerült a gólszerzés, majd ugyanebben a húsz percben még kétszer zörgette meg ellenfele hálóját Tim Kehler csapata. A harmadik harmad merő formalitás maradt, újabb gól már nem született, ezzel nyertek a hazaiak 5-1-re.

Hazai pályán hosszabbításban kapott ki Sofron István csapata a DEL-ben. Az ellenfél az Ingolstadt volt, amely a liga középmezőnyéhez tartozik. Jól kezdett a Krefeld, mert bár a vendégek szereztek vezetést, a második harmad végére a hazaiak nem csak egyenlíteni tudtak, de a vezetést is átvették. Nyolc perccel a vége előtt ráadásul eldőlni látszott a találkozó, hiszen a szlovén Mitja Robar emberhátrányból szerzett gólt. Az Ingolstadt azonban nem adta fel, az 55. percben egy gólra zárkózott, majd két és fél perccel a vége előtt egyenlített, kiharcolva a hosszabbítást. Az egyenlítő találatot a szintén szlovén Sabolic szerezte. Hogy teljesen legyen a szlovén gólparádé, arról a finn élvonalból a héten elküldött Ziga Jeglic gondoskodott, aki a hosszabbítás utolsó percében eldöntötte a meccset a vendégek javára, kialakítva a 4-3-as végeredményt. Sofron pontot nem szerzett, a Krefeld jelenleg a hatodik a tabellán.

Zsinórban hetedik meccsén szerzett pontot Nagy Gergő, ezúttal két gólpasszt adott bele a közösbe, így már 11 pontnál jár ebben a sorozatban, összességében pedig 21 meccsen 19 pontot szerzett. A Quad City Mallards ezzel együtt 5-2-es vereséget szenvedett a Tulsa otthonában, közel 8000 néző előtt. Az első harmad még 1-1-es döntetlent hozott, aztán a másodikban kettővel elmentek a hazaiak, majd a harmadik játékrészt is megnyerték 2-1-re, annak ellenére, hogy ebben a periódusban három alkalommal is emberelőnyhöz jutottak Nagyék, közte két percig kettős előnyben játszhattak. Pénteken azonban egyszerűen pocsékul ment az előnyös játék, ezek egyikét sem sikerült gólra váltani. 5-2-re nyert a Tulsa, Nagy mindkét gólnál egyetlen asszisztos volt, kapott gólnál nem volt jégen.

Cimkék: , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum