Vasék veretlenül zárták az alapszakaszt

 

Fekete Dánielék pedig átvették a vezetést az INL-ben. Sofronék közel 50 lövésből nem tudtak gólt szerezni, míg ellenfelüknek 23-ból találtak be ötször.

Az Oberliga nyugati csoportjában az alapszakasz utolsó mérkőzését rendezték, ahol a már csoportelső Frankfurt a második Kassel Huskiest fogadta. Bár az alapszakasz végkimenetére nem volt már hatása a mérkőzésnek, az mégsem volt tét nélküli, hiszen nagy a rivalizálás a két csapat között, amit csak fokozott a mintegy 6340 kilátogató fizető néző. A hazaiak nagy elánnal kezdték a mérkőzést, aminek már a második percben emberelőny, majd egy abból született gól lett az eredménye. Ebben a játékrészben még egyszer, összesen hatszor zörgették meg a Kassel hálóját Vas Mártonék, míg a hazai védelem mindössze kétszer kapitulált, így Tim Kehler csapata 6-2-re nyerte a meccset és veretlenül, mindössze egy vesztett ponttal zárta az alapszakaszt. Vas Márton két gólpasszt adott. A középszakaszba az első hat csapat jutott, itt pénteken kezdődnek a küzdelmek, két oda-vissza kört játszanak a klubok. Amint Tim Kehler a csapat honlapjának nyilatkozott, nullázódnak a pontok, így az alapszakaszt el is lehet felejteni, már hétfőn el kell kezdeni dolgozni a következő fázison.

A szombati, Maribor elleni 8-1-es győzelme után vasárnap a Celjét intézte el hét góllal a Feldkirch. Már az 56. másodpercben megszerezte a vezetést a hazai csapat, igaz, ezt hosszabb gólcsend követte, hiszen a második gólt csak a 34. percben sikerült megütni. Innentől azonban felgyorsultak az események, négy perc alatt újabb két gól következett, majd a harmadik harmadban újabb három hazai találat, így alakult ki a 7-0-s végeredmény. Fekete egy pontot szerzett. Győzelmével a Feldkirch átvette a vezetést az INL-ben.

Hazai pályán szenvedett 5-0-s vereséget Sofron István csapata a DEL-ben. Az első harmadban valósággal elgázolta ellenfelét a Krefeld, 21-4-re nyerte a kapura lövéseket, gól azonban nem született. A második játékrészben azután két emberelőnyt is értékesített az Augsburg, közte pedig egyenlő létszám mellett is betalált, így 3-0-ra vezettek. A harmadik húsz percben is többet támadtak a hazaiak, gólt azonban ismét csak a vendégeknek sikerült szerezni, a másodikat ráadásul emberhátrányból. Nem mindennapi eset, hogy az a csapat nyer 5-0-ra egy mérkőzést, mely kevesebb, mint feleannyiszor találja el a kaput, mint ellenfele, márpedig vasárnap ez volt a helyzet. Sofron egyik kapott gólnál sem volt a jégen.

Cimkék: , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum