Chicagói hetes a Flyersnek

 

 

Az újonc kapus, Martin Jones továbbra is kiválóan védi a Los Angeles kapuját.

Bucira verte a Chicago a Phildelphiat, a Hawks egy hetessel küldte haza azt a Flyerst amelynek a kapujában az a Ray Emery állt, aki tavaly még bajnoki címet ünnepelhetett a szeles városban. A hazaiak a második harmadban brillíroztak, amikor is 11 lövésből ötször vették be egykori játékostársuk kapuját. A pontgyártásban a Marian Hossa, Patrick Sharp kettős járt az élen, előbbi háromszor készített elő, utóbbi egy gól mellett két gólpasszt adott. Győzelmével a Chicago elsőkét a ligában átlépte a félszázas határt és 51 ponttal vezeti a bajnokságot.

Négy meccs, négy győzelem, két shutout és három kapott gól, azaz továbbra is bombaformában van Martin Jones, a Los Angeles harmadik számú kapusa. A Kings újonc hálóőre hajnalban Torontóban bizonyította be, hogy lehet rá építeni, 38 lövést fogott , mindössze egyszer kapitulált, és győzelemre vezette csapatát. Jones mellett Drew Doughty és Jeff Carter nevét kell megemlíteni, a hátvéd egy emberelőnyös góllal megszerezte pályafutása 200. pontját, míg a center egy assziszt mellett győztes gólt szerzett.

Egymás után hatodik alkalommal győzött az Anaheim a Minnesota ellen, az újabb diadalt a Corey Perry, Ryan Getzlaf, Jonas Hiller hármas szállította. A 2-1-re végződő találkozón, Perry zsinórban hetedik mérkőzésén ütött legalább egy gólt, Getzlaf egymás utáni 13. meccsén szerzett legalább egy pontot, míg Hiller 23 védéssel járult hozzá a sikersorozat folytatásához. Győzelmével a Ducks megerősítette vezető helyét a Pacific-csoport élén.

Toronto?Los Angeles 1-3 (videó)
G.: Franson ill. Doughty, Carter, Clifford

Chicago?Philadelphia 7-2 (videó)
G.: Keith, Shaw, Handzus, Versteeg, Toews, Seabrook, Sharp ill. Vorácek, Downie

Ahaneim?Minnesota 2-1 (videó)
G.: Grant, Perry ill. Pominville

NHL

sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum