Különleges hokis relikviák a gyergyói jégpálya javára

   

Több felületen és helyszínen folytatódik a jótékonysági akció.

Carolina Hurricanes, Góga Attila, Nagy Csaba, Bartalis István, Sofron István, Mihály Árpád. Az NHL-es csapat zászlaját, illetve a felsorolt székely jégkorongozók mezeit szerezheti meg az a sportrelikvia-gyűjtő, aki a legmagasabb összeget adja értük az interneten indított árverésen.

Fontos megjegyezni, a Hurricanes-zászlón az NHL-csapat játékosainak aláírásai is szerepelnek, és ehhez eredetiséget bizonyító igazolás is párosul. Persze a játékosmezeket is aláírják az ezeket felajánló jégkorongozók. A szerdán délben indult liciten a kikiáltási ár 200 lejen kezdődött, de két perc sem kellett, s már mindegyik relikviára érkezett ajánlat.

A zászló és mezek eladásából befolyó összeget a szurkolói összefogás céljára, a gyergyószentmiklósi jégpálya világításrendszerének kicserélésére fordítják.

Gyergyo Carolina

Volt olyan játékos, aki több mindent is felajánlott, így tételesen is felsoroljuk, milyen mezekre lehet licitálni a zászlón kívül:
Góga Attila, székely válogatott meze, amelyet az első Székelyföld-Magyarország mérkőzésen viselt.
Nagy Csaba székely válogatott meze, amelyet a második Székelyföld-Magyarország mérkőzésen viselt
Sofron István magyar válogatott meze
Sofron István meze, amelyet a Krefeld Penguins csapatában visel,
Bartalis István meze, amelyben a Troja/Ljungby mérkőzésein játszik
Mihály Árpád Sapa Fehérvár AV19 csapatában viselt meze

A licit a www.facebook.com/arveresajegpalyaert címen zajlik, az ott látható képekhez kommentben lehet beírni a megvásárlásra szánt, és nyilván az előző ajánlatnál magasabb összeget. Az árverés december 28-ig zajlik, és lej mellett forintban, dollárban, és euróban is ajánlatot lehet tenni, a viszonyítási alap a Román Nemzeti Bank aznapi árfolyama. Igazán különleges relikviákról van szó.

A facebookon történő licitálás előnye, hogy a világ minden táján hozzáférhető, de az is, hogy az esetleges felelőtlen licitálók kiszűrhetők, hiszen mindenki nevének, arcának vállalásával tehet ajánlatot, áll a szervezők levelében. Ha valaki névtelenül szeretne licitálni, arra is van lehetőség, amennyiben ezt előzetesen egyezteti az összefogás kezdeményezőivel a www.facebook.com/gyergyoijegpalya címen, vagy a gyergyoi.jegpalya@gmail.com emailcímen.

A mozgalom emellett beteszi a lábát az EBEL-be is, ugyanis a szervezők december 7-én Székesfehérváron folytatják az akciót az Innsbruck elleni mérkőzésen. Másnap már ismét a MOL Ligában gyűjtik az adományokat, a Dab.Docler?HSC Csíkszereda találkozón.

Gyergyo

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum