Fekete győztes büntetőt, Nagy Gergő hátrányos gólt lőtt

 

Játszott Hári János és újra nyert a HIFK, Hentesék, Kógerék, Nagy Krisztiánék kikaptak.

Hiába vezetett a 29. percben már 4-1-re is hazai pályán a Pelicans a HIFK ellen, ez is kevés a boldogsághoz. Hári János csapata a második harmadban, többek között egy emberhátrányos találattal 4-3-ra felzárkózott. A harmadik harmadban aztán újabb két gólt lőttek a vendégek, amit az utolsó percben egy emberelőnyös találattal fejeltek meg, így alakult ki a 6-4-es végeredmény. Hári János újra játszott, a második sorban kapott helyet a mesterhármasig jutó Juuso Puustinen mellett.

Hentes Kristófék hazai pályán szenvedtek vereséget a jelentős kelet-európai erősítésekkel rendelkező HC Red Ice csapatától. Az első harmadban kétgólos előnyre tettek szert a vendégek, majd sikerrel őrizték előnyüket, bár a GCK Lions kétszer is feljött egy gólra. A meccs végén egy üres kapura szerzett találattal állították be a 2-4-es végeredményt. Jellemző, hogy a Red Ice mind a négy gólját lett, ukrán és orosz származású játékos lőtte, a vendégoldalon kiosztott 9 pontból csak egyet nem ex-szovjet tagállamban született játékos szerzett. Hentes nem szerzett pontot.

Az INL-ben a Feldkirch a Mariborhoz látogatott. Az első harmad elején a hazaiak szereztek vezetést, ám Tomasek duplájával a 35. percre fordítani tudtak a vendégek. Már-már úgy tűnt kihúzza a Feldkirch, de három perccel a rendes játékidő letelte előtt a Maribor egyenlített, hosszabbításra mentve a mérkőzést. Végül az ötperces ráadás sem hozott eredményt, így büntetőlövésekre került sor. Ebben pedig a Feldkirch, még pontosabban Fekete Dániel volt az eredményesebb, az ő sikeres rávezetésével nyert ugyanis az osztrák csapat. A végeredmény 2-3.

Sorozatban harmadik mérkőzését bukja el a Toledo az ECHL-ben. Ezúttal a Wheeling Nailers otthonában szenvedtek 3-0-s vereséget. Mindhárom harmadban egy góllal nőtt a különbség. Kóger kapott gólnál nem tartózkodott jégen.

A Quad City Mallards gólparádét rendezett hazai mérkőzésén a Tulsa ellen a CHL-ben. Az első harmadban ugyan csak 2-1-re vezettek Nagy Gergőék, a harmadik harmadot pedig 2-0-ra elvesztették, de ez a kilátogató majd? háromezer nézőt cseppet sem érdekelte, hiszen a középső periódusban nem kevesebb, mint hét gólt ütöttek, így végül 9-3-ra nyertek. Nagy csapata hetedik gólját ütötte a 33. percben, ráadásul emberhátrányból.

Nagy Krisztián csapata, a Minot péntek után szombaton is négy gólt vágott, ellenben a védekezés jobban sikerült az előző napinál, így az előző napi 4-3 után, most sima győzelmet arattak az Aberdeen felett, hiszen 4-0-ra nyertek. Nagy ezúttal nem játszott, csapata hatmeccses győzelmi szériában van.

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum