Puustinen mesterhármasával nyert a HIFK

 

Hári csapattársa háromszor is eredményes volt kedden.

Csehországban a Vítkovice nyolcat lőtt a Chomutovnak. A hazaiak 8-3-ra nyertek, Erik Nemec remekül mutatkozott be az Extraligában, két gólt lőtt és egy gólpasszt adott a 19 éves támadó, míg Peter Huzevka három gólpasszal járult hozzá a Vítkovice Steel győzelméhez.

A Liigában Hári János csapata, a HIFK 4-1-re legyőzte a JYP-öt, Juuso Puustinen mesterhármassal járult hozzá csapata győzelméhez. A TPS hat meccsen át tartó nyeretlenségi sorozata pedig megszakadt, a turkuiak Matias Sointu hosszabbításban lőtt góljával 3-2-re nyertek, de továbbra is az utolsó helyen állnak.

Németországban egy mérkőzést rendeztek, a Kölner Haie az Eisbaren Berlint fogadta. A mérkőzésen magabiztosan nyertek a DEL-t vezető kölniek, 3-1-es sikerükkel négy pontra növelték az előnyüket a Mannheimmel szemben.

Svájcban az első öt helyen álló csapatból négy kikapott, egyedül a Zürich Lions nem, de csak azért, mert nem játszott. Az SC Bern véget vetett négy meccsen át tartó nyeretlenségi sorozatának, a fővárosiak 2-0-ra nyertek a Kloten Flyers otthonában.

A legtöbb gólt Linköpingben láthatták az SHL-nézők. Az első harmadban Sebastian Karlsson duplájával elhúztak a hazaiak, de a második harmad második percében 26 másodperc alatt egyenlítettek a vaxjöiek, a játékrész végén pedig Stefan Grahns góljával már vezetett a Lakers. A harmadik húsz perc közepén újabb fordulat következett, Eric Himelfarb egyenlített, Par Arlbrandt révén újra a Linköping vezetett. De itt még nem volt vége az izgalmaknak, jött Alexander Johansson, aki hosszabbításra mentette, majd ott eldöntötte a meccset a Vaxjö javára.

Szlovákiában a HC Kosice növelte előnyét a tabella élén. A kassaiak 5-1-re nyertek Pöstyénben, Tomás Kloucek három gólpasszt adott, Ladislav Nagy 1+2-vel zárt. Mindeközben a HK Nitra büntetőkkel 3-2-re kikapott a Dukla Trencíntől, a trencséniek kapujában Ján Lasák 53 védést mutatott be, így a nyitraiak hátránya a kassaiakkal szemben hatpontosra nőtt.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Liiga (Finnország)
aktuális forduló
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

SHL (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum